GINA VICTORIA
VRIJEME SUNCA
Blacksoul & Mark de Line remix
glazba: Gina Victoria Damjanović/ Mihael Kvorka
tekst: Gina Victoria Damjanović/ Robert Domitrović

remix: Blacksoul & Mark de Line remix
Aquarius Records / Muzika 360
——————————-
Preslušavanje i download:
https://soundcloud.com/muzika360/gina-victoria-vrijeme-sunca-blacksoul-mark-de-line-remix-radio-edit

https://soundcloud.com/muzika360/gina-victoria-vrijeme-sunca-blacksoul-mark-de-line-remix-extendedd
——————————-
BESPLATAN DOWNLOAD DVIJE VERZIJE NOVOG DISCO HITA

Moderan, house – disco remix pjesme “Vrijeme sunca” spreman je za podsjećanje na ljetne provode

Blacksoul i Mark de Line postaju u posljednje vrijeme vodeći hrvatski remixeri. Nakon što su napravili mala remek djela s reinterpretacijama hitova grupa Libar i Nola, ovog puta su obradili ljetni hit mlade pjevačice Gine Victorije i nude ga za besplatan download u čak dvije verzije (radio i extended edit).

Originalna, funky verzija izvrsno je prošla kod slušatelja i u radijskom eteru ovoga ljeta, a zima donosi  novu,  još plesniju obradu  ove pjesme.

blacksoul
Blacksoul, jedan je od najpoznatijih i najaktivnijih Hrvata na svjetskoj house sceni. Surađivao je s dobitnikom Grammya Maurice Joshuom, a njegova pjesma “Cant Help Myself” korištena je u drugoj sezoni hollywodske serije “Shameless”. Mark de Line je pak novo ime i zajedno su već predstavili nekoliko značajnih zajedničkih radova – a cilj im je revitalizirati domaću i regionalnu scenu s modernom i aktualnom plesnom produkcijom. Njihov remix za grupu Nola, proveo je nekoliko tjedana na MTV Adria video chartu, pa im je drago da je za remix Gine pripremljen i video spot.

O samom singlu, remixeri su rekli: “Nadamo se da će reakcije i prijem biti još uspješniji i da je ovo tek početak novog uzleta domaće plesne scene koja u potpunosti korespondira s globalnim trendovima reinterpretacije disco glazbe sedamdesetih i osamdeseth godina prošlog stoljeća, ali s dodatkom suvremenog house zvuka”.

——————————-
KONTAKTI:
Facebook stranica Gine Victorije Damjanović:
https://www.facebook.com/gina.victoria.damjanovic

Facebook Blacksoul:
https://www.facebook.com/blacksoulmusic/

Facebook Mark de Line:
https://www.facebook.com/markdelinemusic/