GUSTAFI
“MANEŠTRA” U TVORNICI KULTURE, ZAGREB
petak, 15. travnja 2016., 21 h 
//najpovoljnije ulaznice do 1.3.//

 

Legendarni Gustafi 15. travnja stižu u Tvornici kulture – s “Maneštrom”! Prvo su objavili odličan singl/videospot “Hiti se na mene”, zatim još jedan sjajan singl i spot “THC balun (Cumbia Istriana)”, a onda su uoči objave albuma “zakucali” singlom “Za ljubav se ne moli”. Novi, jedanaesti album Gustafa jedinstvenog naziva “Maneštra” (Spona, 2015.) odličan je povod i poziv na druženje u Tvornicu kulture 15.4., kako zbog svega što su skuhali na “Maneštri”, a tako i zbog minulog rada zbog čega ih se i može nazvati legendarnim Istrijanima.
“Kako opisati maneštru u dvije – tri rečenice? Nikako! Tako ni naš album ‘Maneštra’. Kompleksan, a jednostavan, sastavljen, kao i prava maneštra, od svega i svačega… Naći ćete i starog tex mexa, trans bluesa, cumbie, rocka, istarske kante… Smatram ga autorski najzrelijim albumom, obavezno ga poslušajte više od dva puta, svidjet će vam se sigurno, ako ne na prvu, na treću 100%. Ukoliko niste veći pobornik naše turboestrade”, tako o “Maneštri” govori frontmen Gustafa edi Maružin.  
Ulaznice su u prodaji od danas online putem www.eventim.hr, u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Branimir centar), u Tvornici kulture te drugim prodajnim mjestima Eventima. Najpovoljnije ulaznice, po cijeni od 50 kn, u prodaji su do 1. ožujka; od 2. ožujka cijena će biti 70 kn.

 

Fotografiju za objavu u medijima možete preuzeti s linka:
https://mega.nz/#!f1lgSLST!mYFdABbXaP2lUD8nDH8gNxpeyoxUvd8ZYBS8g9FPeuU

HVALA na objavi!