MASSIMO
“NE DAM GRIJEHU NA TEBE”
(A.Lojo – A. Lojo – N. Bratoš)

Youtube:
https://youtu.be/_xGPihSFQx8

Nakon niza hitova s prošlogodišnjeg Massimovog albuma „1 dan ljubavi“ predstavljamo Vam nov radijski singl, peti po redu. „Ne dam grijehu na tebe“ pjesma je nastala iz pera Amila Loje, autora koji se na aktualnom CD-u predstavio kao pisac velikog ljetnog hita „Kladim se na nas“.

“Iskreno nisam razmišljao o Massimu kad sam pisao tu pjesmu, ali kad sam imao finalni demo pomislio sam da bi bila zanimljiva baš u njegovoj izvedbi. Na moju sreću, i njemu je to zazvučalo zanimljivo,“ izjavio je Amil Lojo i nastavio: „Nikša Bratoš je napravio sjajan aranžman za tu pjesmu i dobili smo “Ne dam grijehu na tebe”, koja je po meni sjajan spoj i  na koju sam jako ponosan.
Još jednom je Massimov vokal svoju najveću „snagu“  pokazao pjevajući o ljubavi: „Tražim osmijeh kao tvoj, tražim tvoga srca kroj. Tražim istu kao ti, da na ljubav podsjeti…“

“Ja sam samo jedan od milijuna i milijuna ljudi kojima je ljubav bila i jeste inspiracija. I zato je to česta tematika mojih pjesama,” izjavio je Massimo. “Kao i kod prethodne Amilove pjesme čim sam čuo demo snimku znao sam da smo na tragu posebne pjesme.”

Novi singl, pojavljuje se u radijskom eteru neposredno prije Massimovih velikih nastupa:
9. veljače –KD Lisinski,  Zagreb (Rasprodano!)
10. veljače – KD Lisinski, Zagreb
12. veljače – Dvorana mladosti, Rijeka
14. veljače – Sava centar, Beograd
8. ožujka – Velika dvorana SC Gripe, Split

Na Massimovim koncertima u Zagrebu, Rijeci i Beograd gosti su Zagrebački solisti.
Uz dobro poznate hitove: „Suze nam stale na put“, „Iz jednog pogleda“, „Zar više nema nas“, „Ispod nekog drugog neba“ Massimo i bend zasvirat će još pregršt „hajlajta“ iz 30-tak godina dugog glazbenog opusa.