MASSIMO
3. koncert u Lisinskom
nedjelja, 21. veljače u 20 sati

//ulaznice u prodaji!//
Nakon dva rasprodana koncerta u Lisinskom – 9. i 10. veljače – Massimo će u istoj dvorani održati još jedan koncert i to 21. veljače s početkom u 20 sati.
Novi nastup nadovezuje se na prethodne koncerte pa tako možete očekivati sraz Massimovog benda i renomiranog hrvatskog ansambla klasične glazbe – Zagrebačkih solista. Upravo će to niveliranje u zvuku između klasičnih i električnih instrumenata biti posebnost koncerta ili kako Massimo kaže: „Potpuno je jasno da će se repertoar koliko je god to moguće prilagoditi aranžmanima u kojima paše da se dogodi sudar između mog benda i solista. To je jedan veliki izazov, a publika koja dođe na koncerte sigurno neće otići, a da ne čuju svoje najdraže pjesme s prošlih ali i s aktualnog albuma „1 dan ljubavi“. Zagrebački solisti i ja učinit ćemo da na tri večeri vlada emocija i artistička ljepota.

Ovog tjedna Massimo je u radijskom eteru predstavio novu pjesmu „Ne dam grijehu na tebe“, a od danas je na YouTubeu predstavljen i lyrics video. Pjesma  je nastala iz pera Amila Loje, koji se na posljednjem CD-u predstavio kao autor velikog ljetnog hita „Kladim se na nas“.
Massimovi koncerti u veljači/ožujku:

9. veljače – KD Lisinski,  Zagreb (Rasprodano!)
10. veljače – KD Lisinski, Zagreb (Rasprodano!)
12. veljače – Dvorana mladosti, Rijeka
14. veljače – Sava centar, Beograd
21. veljače – KD Lisinski, Zagreb
8. ožujka – Velika dvorana SC Gripe, Split

Ulaznice: Ulaznice po cijenama: 150 / 180 / 220 / 280 kn u prodaji su u sustavima: www.ulaznice.hr i www.eventim.hr ! Čekamo Vas u Aquarius Music Shopovima (Branimir centar ili Varšavska 13), na blagajni Lisinskog i ostalim prodajnim mjestima (vidi:http://www.eventim.hr/hr/outlets/).

Fotografije za objavu u medijima možete preuzeti s linka:
(AUTOR: MARIO KRIŠTOFIĆ)
https://mega.nz/#!StcgBbQA!iOjZ84ifuxRSHxGYJdVezDQ1In-AT0LPGTX7luFwXDM

Zahvaljujemo na podršci!