MATEO PILAT
Izgubljeni Raj

(Ines Prajo – Arijana Kunštek – Dejan Orešković)

Talentirani istarski glazbenik Mateo Pilat predstavlja svoj prvi singl „Izgubljeni raj“. Široj javnosti predstavio se u prvoj sezoni natjecanja The Voice i svojim glasom i interpretacijom osvojio brojna srca, osobito ženskog dijela publike. Prošlog ljeta ostvario je zapaženi nastup na festivalu MIK gdje je s nepodijeljenim simpatijama publike i stručnog žirija proglašen za najboljeg debitanta.

„U današnjem trenutku se rastanci odvijaju tako, bez patetike, nastojite ostati na nogama, biti cool i u prijateljskim odnosima s onima koji vam slome srce. Nema više Romea i Julije, nitko ne umire, ali to je ipak mala, nevidljiva smrt za koju znamo onda kada smo ostavljeni. Sam naslov pjesme sve govori“,  kazao je Mateo uoči premijere pjesme te dodao: „Autorska ekipa koja stoji uz mene, Ines Prajo i Arijana Kunštek te producent Dejan Orešković pravi su spoj vidovnjaka, čarobnjaka i psihologa koji me u trenu ‘pročitaju’ i točno znaju što bi želio poručiti  pjesmom pa čak i tajnu adresu na koju bi je poslao“. 

Koliko god pjesama o ljubavi bilo napisano i ispjevano “Izgubljeni raj“ i Mateova izvrsna interpretacija zvuče novo, svježe i traže još.