PREKALJENI CINIK STAND UP-A
DYLAN MORAN 
OVE NEDJELJE U ZAGREBU!

Premijerno u Splitu 3. ožujka u Domu HV Lora!

Brilijantan Irac s edinburškom adresom te jedan od najcjenjenijih svjetskih stand up komičara – Dylan Moran – će ove nedjelje, 28. veljače u 20 sati nastupiti u zagrebačkom kinu Studentskog centra. Nakon iznimno uspješne, rasprodane britanske turneje, Moran će zagrepčanima predstaviti novi, od kritičara hvaljeni show “OFF THE HOOK”. Riječ je o prvom Moranovom stand up showu nakon tri godine, koji je zvijezdu serija i filmova “The Black Books”, “Shaun of the Dead” i “Calvary “ pretvorio u jednog od najtraženijih svjetskih komičara.

Nastupi Dylana Morana u Beogradu (27. veljače) i Ljubljani (29. veljače) su rasprodani. Show “Off the Hook” gledatelji u Splitu i Zagrebu vidjet će u okviru europskog dijela turneje koja traje već više od godinu dana. Jedini preostali datumi na europskoj turneji, za koje je mali broj ulaznica preostao u redovnoj prodaji, su ZAGREB i SPLIT.

Hrvatska je, po Dylanovim vlastitim riječima, bila jedna od točaka koju nikako nije želio zaobići jer je tijekom posljednjeg nastupa 2013. ostao oduševljen “ne sam reakcijom publike već i razumijevanjem kulturnih referentnih točaka”.
.
Ulaznice za nastupe 28.2. u Zagrebu i 3.3. u Splitu potražite u sustavu Eventim.hr ili na najbližem prodajnom mjestu: http://www.eventim.hr/hr/outlets/ . Ulaznice za nastup u Splitu potražite i u sustavu: Croatia-tickets.com.

NAPOMENA ZA NEDJELJU: Blagajna kina SC, kao posebno prodajno mjesto, bit će otvorena u nedjelju 28.2. od 18.30 sati  pa do početka nastupa ali samo ako prije toga show ne bude rasprodan!