PRVI SAMOSTALNI KONCERT REGIONALNE DIVE U PULSKOJ ARENI

NINA BADRIĆ @ ARENA PULA
ponedjeljak, 8. kolovoza 

Regionalna glazbena diva, vlasnica jednog od najljepših vokala na ovim prostorima, ujedno jedna od najtrofejnijih pjevačica i kantautorica održat će svoj prvi samostalni koncert u pulskoj Areni. Nina Badrić u Arenu stiže 8. kolovoza ispričati svoju 20-godišnju glazbenu priču u kojoj je naglasak bio i ostao na – pjesmi.

Dugogodišnja karijera, brojne nagrade i naslovnice, singlovi koji su vladali i vladaju radijskim top listama,… sve to ide u prilog lijepoj glazbenici, ali najviše sjajna i vjerna publika koja je do posljednjeg mjesta ispunjavala najveće koncertne dvorane regije, kao i nedavna dva dupkom puna, čarobna koncerta u zagrebačkoj dvorani Lisinski. „Čarobno jutro“, „Dodiri od stakla“, „Da se opet tebi vratim“, „Takvi kao ti“, „Moje oči pune ljubavi“ ili aktualni singl „Cipele“ samo su djelić iznimne Ninine diskografije.
S Ninom se pleše, smije i plače, a neke od najljepših trenutaka svoje karijere tek treba ispričati. Jedan od takvih bit će 8. kolovoza. Nina Badrić, Arena Pula.
Najpovoljnije ulaznice u prodaji su do 17. travnja!

Ulaznice su u prodaji online putem www.eventim.hr, u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu (Varšavska 13, Branimir centar) i na svim prodajnim mjestima Eventima.
Kategorije/cijene ulaznica:
tribine (slobodno sjedenje) / parter (stajanje): 100 kn
FAN PIT (stajanje): 150 kn

Nina Badrić
OFFICIAL FB
ARENA PULA – FB EVENT

Fotografija za objavu nalazi se na linku: 
https://mega.nz/#!bsYjxSgJ!5dxviNfgwsSDZHLpiG4-unNHgsnehPZROTJLAkCu8EQ