USKORO NOVI DETOUR VIDEO
“ZALJUBILA SAM SE”  + BESPLATNI DOWNLOAD SINGLA

Pošalji e-mail  naslova “Detour” na detour.news@gmail.com i dobivaš singl “Zaljubila sam se”.

Ovih dana završeno je snimanje spota grupe Detour za novi singl “Zaljubila sam se“. Pjesma je to u kojoj je bend inaugurirao novu pjevačicu Ginu Victoriju, a režije spota prihvatio se Luka Nižetić, koji je s bendom već surađivao na videospotu za pjesmu “Ujutro“.
Kako izgleda novi spot moći ćete saznati poslije uskršnjih praznika, kada će isti biti objavljen na Youtubeu.

Dok su video materijali u montaži Detour je odlučio napraviti malo iznenađenje za svoje fanove. U suradnji s Cedeterijom i Aquarius Recordsom, odlučili su fanovima ekskluzivno pokloniti novi singl “Zaljubila sam se”. Sve što fanovi trebaju napraviti je prijaviti se na Detourovu mailing listu.

Malo više o downloadu saznali smo od Nenad Borgudana, autora svih Detour hitova: “Cedeterija.com je jedan od najstarijih domaćih online shopova za kupnju glazbe pa smo odlučili da u suradnji s njima omogućimo našim fanovima besplatno preuzimanje novog singla „Zaljubila sam se“. Tako će imati priliku i pregledati ponudu svih naših do sada objavljenih albuma ili svoju fonoteku upotpuniti nekim mp3 singlom koji im nedostaje.

Sve što fanovi moraju napraviti je poslati mail s naslovom „Detour“ na detour.news@gmail.com i dobit će linkove za download mp3 ili wav formata našeg novog singla. Njihovu e-mail adresu ćemo uvrstiti na našu mailing listu pa će ubuduće dobivati obavijesti o našim koncertnim aktivnostima te objavi novih singlova i albuma.

Ponuda za download vrijedi do kraja mjeseca. Budući da pjesma nije dostupna na Youtubeu, ovo je dobra prilika da pjesmu „skinete“ i naučite tekst do koncerta 7.4. u Vintageu!“, poručuju iz DETOURA.