ZALJUBILA SAM SE

Youtube link:
https://youtu.be/17PP9xTD6e0

autor teksta i glazbe: Nenad Borgudan
aranžman i produkcija: Detour
režija: Luka Nižetić
kamera: Jakša Jukica
montaža: Maida Srabović
styling: Barbara Repe
hair: Katica Topčić za Kevin Murphy

S pjesmom “Zaljubila sam se” grupa Detour je predstavila mladu glazbenicu Ginu Victoriju. A da je Gina bila dobar odabir za pjevačicu potvrđuje i činjenica da je upravo s tom pjesmom hvaljena electro akustik  grupa – Detour – postigla najviši ulaz na ovotjednu službenu top listu radijskog emitiranja domaće glazbe TOP.hr  ušavši na top listu na 5. mjesto.
Za pjesmu koja najavljuje priču prvog Detourovog akustičnog albuma, čiji je izlazak  predviđen za rujan, prošlog tjedna snimljen je i video broj u režiji Luke Nižetića koji je već imao prilike surađivati i na njihovom singlu ‘Ujutro’.O samom snimanju Luka je istaknuo: ‘Zaljubila sam se’ je jednostavno pjesma koja u tebi budi osjećaj sreće, plesnog je ritma, nekako odiše proljetnim ugođajem i dok je slušaš pruža ti potrebnu dozu optimizma. Stoga mi je i bila ideja napraviti video broj gdje se vokalistica Gina  susreće s raznim situacijama u kojima svojim osmjehom ili dodirom ‘širi ljubav i sreću’, dok su se ostali članovi grupe pokazali kao odlični glumci odradivši svoje ‘uloge’ na nivou. Nadam se da smo video pričom uspjeli još više naglasiti ugođaj, te samu poantu pjesme.’

Grupu Detour već idućeg tjedna, 07.04. čeka koncert u Vintage Industrial Baru. Već je poznato da se Zagreb i Detour vole javno, a idućeg četvrtka Vintage će ispunit poznati zvuci starih i novih hitova poput ‘Snijega’, ‘Plešem sama’, ‘Daleko’, ‘Mjesec’, ‘Srce veliko’, ‘Ljeto počinje’, ‘Tvoje lice se promijenilo’… Ovo je idealna prilika da se službeno predstavi nova vokalistica Gina Victoria Damjanović , te premijerno izvede uživo novi singl “Zaljubila sam se”.
Cijene ulaznica: pretprodaja 50kn u Dirty Old Shop-u (Tratinska 18, Zagreb), a 65kn na dan koncerta na blagajni Vintagea.