OVOTJEDNI NAJVIŠI ULAZ NA TOP LISTU
RADIJSKOG EMITIRANJA JE
GRUPA DETOUR I PJESMA ‘ZALJUBILA SAM SE’!

NOVI SPOT POGLEDAJTE NA:
https://youtu.be/17PP9xTD6e0

S najnovijim singlom ‘Zaljubila sam se’  electro akustik grupa Detour postigla je najviši ulaz na ovotjednoj službenoj top listi radijskog emitiranja domaće glazbe TOP.hr, ušavši odmah na 5 mjesto. ‘Veseli nas činjenica da su radio stanice u svega 10 dana pjesmu tako lijepo prihvatile i odmah krenule u emitiranje. Ali, još je važnije da svakodnevno dobivamo pozitivne komentare naših fanova. U svakom slučaju mislim da je ovo dobar nastavak svega što smo do sada radili i pokazatelj da je naša nova vokalistica Gina bila dobar odabir,’ izjavio je frontman Detoura, Nenad Borgudan, ujedno i autor pjesme.

Za pjesmu koja najavljuje priču prvog Detourovog akustičnog albuma, čiji je izlazak  predviđen za rujan, prošlog tjedna snimljen je i video broj u režiji Luke Nižetića koji je već imao prilike surađivati i na njihovom singlu ‘Ujutro‘.O samom snimanju Luka je istaknuo: ‘Zaljubila sam se’ je jednostavno pjesma koja u tebi budi osjećaj sreće, plesnog je ritma, nekako odiše proljetnim ugođajem i dok je slušaš pruža ti potrebnu dozu optimizma. Stoga mi je i bila ideja napraviti video broj gdje se vokalistica Gina  susreće s raznim situacijama u kojima svojim osmjehom ili dodirom ‘širi ljubav i sreću’, dok su se ostali članovi grupe pokazali kao odlični glumci . Nadam se da smo video pričom uspjeli još više naglasiti ugođaj, te samu poantu pjesme.’

Grupu Detour već idućeg tjedna, 07.04. čeka koncert u Vintage Industrial Baru. Poznato je da se Zagreb i Detour vole javno, a idućeg četvrtka Vintage će ispuniti zvuci starih i novih hitova poput ‘Snijega’, ‘Plešem sama’, ‘Daleko’, ‘Mjesec’, ‘Srce veliko’, ‘Ljeto počinje’, ‘Tvoje lice se promijenilo’… Ovo je idealna prilika da se službeno predstavi nova vokalistica Gina Victoria Damjanović , te premijerno izvede uživo novi singl “Zaljubila sam se“.
Cijene ulaznica: pretprodaja 50kn u Dirty Old Shop-u (Tratinska 18, Zagreb), a 65kn na dan koncerta na blagajni Vintagea.

Za kraj podsjećamo Vas i na BESPLATNI DOWNLOAD SINGLA DO KRAJA MJESECA.
Pošaljite e-mail  naslova “Detour” na detour.news@gmail.com i dobivate singl “Zaljubila sam se”!