THE FRAJLE – MOLI ME, MOLI
(Jelena Buča – Jelana Buča – Vojislav Aralica)

Prije početka proljetne turneje, The Frajle imaju pune ruke posla – objavljena je pjesma “Moli me, moli” s njihovog albuma “B strana ljubavi“. Album je objavljen krajem godine i osim novog radijskog singla u eteru ste već mogli primjetiti pjesme “Menjam dane“, “Imala je lijepu rupicu na bradi” i druge.

Uz objavu novog singla, djevojke su odlučile snimiti i videospot.

Ekranizacija balade koja je već ušla u srca fanova šarmantnih Frajli već došla do svog kraja, a sjajna redateljica Mare Milin unijela je novu vizualnu dimenziju snažnih emocija, kojima pjesma obiluje.
„Na snimanju nam je jako veselo i opušteno, iako je u pitanju balada. Ovaj spot razlikovat će se od svih dosadašnjih koje smo radile i po tematici i po tehnici. Interesantno je i što smo u nekim drugačijim ulogama, malo smo provokativnije, a izazov takvih scena prenosimo i u pauzama, pa je snimanje još zanimljivije. Spot je crno-bijeli, a premijera je večeras na CMC televiziji“, kažu Frajle.

Proljetnu turneju po Hrvatskoj i dodatnu promociju trećeg studijskog albumaB strana ljubavi“, koja ruši sve rekorde slušanosti, započinju 22.4. u Osijeku, koncertom u kinu Europa, slijedi 14.5. koncert u zadarskom Arsenalu, a 6.7. u Splitu na događanju San Sustipanske noći.

Za nove koncertne datume informacije potražite na:

https://www.facebook.com/Frajle

a spotove pogledajte na Youtube kanalu:

https://www.youtube.com/user/TheFrajle