NOLA 
BESPLATNI DOWNLOAD SINGLA “MOJ SVIJET”
+
MELODIJE ZA MOBITEL
Pošalji e-mail  naslova “NOLA” na nola.vijesti@gmail.com i dobivaš singl “Moj svijet” 

AQUARIUS RECORDS I CEDETERIJA.COM POKLANJAJU NOVI SINGL GRUPE NOLA „MOJ SVIJET“ I MELODIJE ZA MOBITEL! 

Novi singl grupe Nola već u drugom tjednu emitiranja našao je mjesto među 10 najslušanijih radijskih singlova – na listi HR TOP 40. Nakon prošlogodišnjeg singla i videospota „Drukčije“ grupa Nola novim singlom „Moj svijet“ ponovno se sprema osvojiti radijski eter. Izvrsna nova pjesma donosi obilje pozitivne energije s potpisom kreativnog dvojca, supružnika Gabi i Marijana. Gabi sve češće ulazi u Marijanov svijet stihova i nije “samo” inspiracija već i sama sudjeluje u stvaranju pa su zajedno napisali tekst pjesme „Moj svijet“.
„Jedino ako je ‘moj svijet’ dobar, pozitivan, sretan,… mogu širiti valove dobre energije prema drugima u stvaranju ‘njihovog’ svijeta. Krećem od sebe“, kaže Gabi.

Ovih dana u Puli je završeno i snimanje videospota. Glavna uloga u spotu nije pripala Marijanu ili Gabi, već jednom neobičnom liku – robotu imena Smoki, a uz njega i polaznicima Dramskog studija Istarskog narodnog kazališta. Smoki je inače već 10-ak godina dio obitelji Galant – Jelenić, supružnika Gabi i Marijana, a redatelji i snimatelji, Kristijan i Igor Burlović, uspjeli su mu udahnuti dušu. Smokija vidimo kao plesača, onoga koji zabavlja ekipu, skejta,… a do kraja videa jednostavno ga prigrliš kao nekog svog, poznatog.

Dobitnici Porina za “Pjesmu godine” i niz drugih nagrada i priznanja nakon odličnog albuma „Iznad oblaka“ (2009.), koji je za Porin nominiran u čak šest kategorija, i istoimenog hit-singla, 2012. objavljuju album “Nola Piano” – nominiran u kategoriji „Pop albuma godine“. Grupa Nola trenutno priprema novi studijski album.

Aquarius Records i online shop Cedeterija.com u suradnji s grupom Nola omogućio je fanovima besplatno preuzimanje novog singla „Moj svijet“. Osim pjesme tu su i melodije za telefone. Zarazno fućkanje iz pjesme složili smo kao zvuk za poruku ili dužu i kraću verziju za zvonjavu.

Sve što fanovi moraju napraviti je poslati mail s naslovom „Nola“ na nola.vijesti@gmail.com i dobit će linkove za download mp3 ili wav formata pjesme i melodija. Njihovu e-mail adresu uvrstit ćemo na mailing listu grupe Nola pa će ubuduće dobivati obavijesti o koncertnim aktivnostima te objavi novih singlova i albuma.

Ponuda za download vrijedi do 20. travnja!