RASPRODAN VINTAGE!
ZALJUBILI SMO SE PONOVO U DETOUR!

Pred sam koncert organizatori su došli pred Detour i rekli: “Imamo jednu žalosnu vijest….za one koji su ostali pred klubom… nema više karata. Vintage Industrial bar je rasprodan!” I tako je večer krenula.

Sinoć je nedvojbeno bio jedan od najznačajnijih, te najiščekivanijih gigova u posljednje vrijeme  za grupu Detour. Novi singl, nova vokalistica i činjenica da se ušlo u jubilarnu slavljeničku desetogodišnjicu bili su dovoljan povod da dvorana Vintage Industrial Bara doslovno bude pretrpana.

Pjesma ‘Zaljubila sam se’, trenutno jedna od najvrčenijih u radijskom eteru, otvorila je novi ciklus u radu ove priznate electro akustik pop glazbene atrakcije te je na najbolji mogući način predstavila novu pjevačicu Ginu Victoriu. Mlada djevojka s otoka Brača, svojim sinoćnjim nastupom pokazala je da je spremno preuzela glavnu vokalnu rolu, samouvjereno savladavši zahtjevan opus grupe Detour koja je jučer od prisutnih fanova dobila ogromnu količinu emocija, podrške, ljubavi i pozitivnih vibracija. Puna dva sata plesalo se, ljuljalo, pjevalo uz već provjerene hitove ‘Plešem sama’, ‘Srce veliko’, ‘Snijeg’, ‘Daleko’, ‘Mjesec’,  ‘Tvoje lice se promijenilo’ a najnoviji  ‘Zaljubila sam se’ od publike dobio je potvrdu da može ravnopravno stajati uz bok svojim prethodnicima.

‘”Mislim da nam se nikad nije dogodilo da tako u kratkom roku jedna naša pjesma osvoji kako eter, tako i publiku. U svakom slučaju vrlo dobar vjetar u leđa za daljnji rad, jer nakon Vintage-a, čekaju nas daljnji koncerti, te  snimanje akustičnog albuma čiji je izlazak planiran u rujnu. Iza mene, a vjerujem i za ostale članove benda je bila posebno emotivna večer, vjerujem da su se sinoć svi zaljubili u Ginu, kao što smo i mi nakon prvog susreta.”, s osmjehom je izjavio frontman grupe Nenad Borgudan.

Foto by: J. Duval za Hangtime Agency