GUSTAFI U TVORNICI – 15. TRAVNJA, 21 h
SUPPORT: SAŠA 21  

Još je samo nekoiko dana ostalo do spektakularnog koncerta Gustafa u zagrebačkoj Tvornici kulture! Legendarni istrijani će u petak, 15. travnja održati koncert povodom hvaljenog, jedanaestog studijskog albuma “Maneštra” (Spona, 2015.). Prije Gustafa će nastupiti pulski punk-rockeri Saša 21, predvođeni Saletom Verudom, gitaristom kultnih KUD Idijota. Svi koji su ikad prisustvovali bilo kojem koncertu Gustafa znaju da ih očekuje večer puna plesa, vrhunske glazbe i nevjerojatna količina pozitivne energije, a oni koji nisu – vrijeme je da to otkriju u petak u Tvornici!

Edi Maružin, frontmen Gustafa ovako najavljuje skori koncert: “Za nas je Tvornica oduvijek imala poseban značaj, u njoj smo imali naša vatrena krštenja, učinili koncerte i tradicije koji su se čekali cijelu godinu, u njoj smo snimali i naš Live DVD, sve u svemu za nas je to kultno mjesto u kojeg se s užitkom vraćamo nakon par godina izbivanja. Vraćamo se jači i iskusniji nego ikad, do sada smo u Tvornici radili štale, ovoga ćemo puta napraviti Maneštru! Ne sumnjam da će to biti prava fešta, istrijanskega štiha sa zagrebačkom energijom i vatrom. Dolazimo pojačani Saletom Verudom, iz legendarnih KUD Idijota i njegovim projektom Saša 21, znači očekujte forcu punka, sentimiento folka, dušu bluesa i ska ples!”

O novom albumu “Maneštra” Edi kaže: “Kako opisati maneštru u dvije – tri rečenice? Nikako! Tako ni naš album ‘Maneštra’. Kompleksan, a jednostavan, sastavljen, kao i prava maneštra, od svega i svačega… Naći ćete i starog tex mexa, trans bluesa, cumbie, rocka, istarske kante… Smatram ga autorski najzrelijim albumom, obavezno ga poslušajte više od dva puta, svidjet će vam se sigurno, ako ne na prvu, na treću 100%. Ukoliko niste veći pobornik naše turboestrade”.

Ne propustite glazbenu čaroliju uz Gustafe i Sašu 21, u petak, 15. travnja u Tvornici kulture!

ULAZNICE: potražite online putem na http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/gustafi-u-tvornici-kulture-zagreb-tvornica-422993/event.html , na prodajnim mjestima Eventima (http://www.eventim.hr/hr/outlets/), u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Branimir centar) te u Tvornici kulture.
Cijena ulaznice: 70 kn

AKREDITACIJE: 
Poštovane kolege,
pozivamo vas da se akreditirate za koncert Gustafa i Saše 21 u Tvornici.
Zahtjeve za akreditacije, zajedno s linkovima objava, šaljite na mail tomislav@aquarec.hr do četvrtka, 14. travnja. u 17 h.
Odgovor stiže drugi dan, 15.4. do 12 sati.
Broj akreditacija je limitiran i po mediju iznosi:
TV (2), TISAK (2), RADIO (1), PORTAL (1-2).