GUSTAFI – U MOJOJ GLAVI

LINK NA NOVI SPOT
https://youtu.be/Aj0S40xHOoY

GUSTAFI + SAŠA 21 VEČERAS U TVORNICI KULTURE, ZAGREB!

SATNICA
Vrata se otvaraju –> 20 h
predgrupa Saša 21 –> od 21 h
Gustafi –> od 22 h

Legendarni Istrijani ne miruju – nakon izvrsnih najavnih singlova “Hiti se na mene”“THC balun (Cumbia Istriana)” i “Za ljubav se ne moli”EP-a “Maneštra vol. 1” te hvaljenog studijskog albuma “Maneštra”, Gustafi večeras nastupaju u zagrebačkoj “Tvornici kulture” te predstavljaju singl i videospot “U mojoj glavi”. Autor pjesme i frontmen Gustafa, Edi Maružin, o pjesmi kaže: “U mojoj glavi je ozbiljan neo blues, koji se može slušati bilo gdje u svijetu. Žestoke akustične i električne gitare paraju glazbenom pozadinom, opisujući promjene u glavi, kada sve brige i probleme zamjenjuje praznina i potpuno opuštanje (…u mojoj glavi sad je za sve lazno, u mojoj glavi sada je sve prazno). Zen Blues.”.    
  

Singl “U mojoj glavi” snimljen je u bendovskom studiju u Maružinima, snimio ga je Edi Maružin, glazbena produkcija je djelo dugogodišnjeg prijatelja benda i praktički člana, Edija Cukerića, miks je radio Tomaž Maras Mot u studiju RSL u Novom Mestu, za dizajn naslovnice je zaslužan Ang Maružin, a redatelj spota je John Kardum.

Podsjetimo, večeras u zagrebačkom klubu Tvornica kulture Gustafi promoviraju album “Maneštra”, a uz koncertnu premijeru pjesama s novog albuma, svirat će i presjek hitova svoje dugogodišnje, bogate karijere. Vrhunska glazba, pozitivna energija i zabava su zajamčeni! Prije Gustafa će nastupiti pulska punk-rock grupa Saša 21, koju predvodi Sale Veruda, gitarist kultnih Kud Idijota.