“MOJ SVIJET” 6 TJEDANA U VRHU HR TOP 40
Lijepo je bio dio Nolinog tabora ovog proljeća!

POGLEDAJTE SPOT
“Lijepo je biti dio Nolinog tabora ovog proljeća. Mogli smo se samo nadati da će pjesma dospjeti tako visoko. Sretni smo i uživamo u tome. Hvala svima”, kazala je Gabrijela Galant Jelenić, pjevačica grupe Nola koja je novim singlom “Moj svijet” već punih šest tjedana među pet najemitiranijih radijskih singlova na  HR top 40. Nedugo po objavi singla Nola je predstavila i videospot u kojem je glavna uloga pripala jednom neobičnom liku  – robotu imena Smoki.
Izvrsna nova pjesma donosi obilje pozitivne energije s potpisom kreativnog dvojca, supružnika Gabi i Marijana Jelenića (akustična gitara i klavijature). Gabi sve češće ulazi u Marijanov svijet stihova i nije “samo” inspiracija već i sama sudjeluje u stvaranju pa su zajedno napisali tekst pjesme „Moj svijet“.

Dobitnici Porina za “Pjesmu godine” i niz drugih nagrada i priznanja nakon odličnog albuma „Iznad oblaka“ (2009.), koji je za Porin nominiran u čak šest kategorija, i istoimenog hit-singla, 2012. objavljuju album “Nola Piano” – nominiran u kategoriji Pop albuma godine. Grupa Nola trenutno priprema novi studijski album.