35. VEČERI NA GRIČU 
Rasprodan VIP sektor za koncert Amire Medunjanin u Atriju Klovićevih dvora 7. srpnja!

Da za Amirom Medunjanin u Zagrebu vlada ogroman interes potvrđuje činjenica da su ulaznice za VIP sektor njezinog koncerta u Atriju Klovićevih dvora rasprodane više od dva mjeseca prije nastupa! Ostalo je malo ulaznica i za nenumerirano sjedenje pa svima koji žele vidjeti i čuti sjajnu Amiru u čarobnom ambijentu Atrija Klovićevih dvora preporučamo da svoju ulaznicu osiguraju što prije.

Nakon prošlogodišnjeg sjajnog, rasprodanog koncerta u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, iznimna umjetnica Amira Medunjanin vraća se u Zagreb gdje će održati koncert u intimnom i prekrasnom prostoru Atrija Klovićevih dvora na Gornjem gradu. Medunjanin će u pratnji vrsnih instrumentalista u Klovićevim dvorima nastupiti u sklopu ciklusa koncerata 35. Večeri na Griču u četvrtak, 7. srpnja, s početkom u 21 sat.

Amirina glazba osvojila je srca publike diljem regije, a plasirala je njen glazbeni izraz i puno dalje. Sve češće gošća je pozornica diljem svijeta.

Ulaznice potražite u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu (Varšavska 13, Branimir centar) i putem sustava Eventim, a cijena za nenumerirano sjedenje je 150 kuna.
Press kutak: fotografiju u većoj rezoluciji potražite putem linka u nastavku:
Autor fotografije je Schwartz Zoran Garić. Molimo potpisati autora.

https://mega.nz/#!XxAmiZbR!SmU0H8it9Z3FNeiCz3eFWUxkR93RLoNNuOV0l6460hI

Video: https://www.youtube.com/watch?v=8EXkJurTPdI
Organizacija: Aquarius Records, Koncertna direkcija Zagreb