NINA ROMIĆ
Bicikl
(N. Romić – N. Romić – N. Romić / I. Lulić)

Nina_Romic_-_Bicikl_1080p.mp4.zip316.9 MB
https://mega.nz/#!Khg3nADY!mUBv5xoIx2JTDrc38a7V_mQmli-SDtX_2_m7pe2GLzk

Nina_Romic_-_Bicikl_PAL_16-9.mpg.zip210.9 MB
https://mega.nz/#!Lg5SRQpD!KDRypg9JINWL3EoxfiVEM0iVVkUhhns2Ft4RS8vSlMQ

Zagrebačka kantautorica Nina Romić predstavlja videospot “Bicikl”, prelijepu akustičnu ljubavnu minijaturu, ispjevanu u priči o dva bicikla. Spot idealno prenosi atmosferu pjesme, režirao ga je perspektivan i produktivan redatelj Doringo, koji kaže: “Kad mi je Nina predložila da snimim spot za Bicikl, odmah sam imao jasnu viziju sanjivog filma s isječcima vožnje i bivanja u prirodi, ambijenta tako slikovito ostvarenog u samoj pjesmi. Ne razmišljajući o direktnom ostvarenju priče, jer je krasno prikazana u tekstu, snimao sam kadrove daljnjih asocijacija na temu. Na kraju je došao završni dodir u vidu obrade video materijala, s naglašenom saturacijom boja u krivulji i cestom vinjetom za taj filmski izgled.”.

“Bicikl” je singl s hvaljenog, trećeg Nininog studijskog albuma “Stablo”, koji je objavljen i na vinilu, a među brojnim priznanjima se ističe nominacija za prestižu međunarodnu nagradu IMPALA, za najbolji europski nezavisni album godine.

„Pjesma je napisana u jednom dahu, jednog ljetnog dana dok sam ispijala kavu na balkonu i ugledala svoju prijateljicu kako vozi bicikl, njoj posuđen, a koji je nekoć pravio društvo mom biciklu u ostavi i pripadao nekom posebnom. Akustična ljubavna minijatura ispjevana kroz priču o dva bicikla.“ – Nina Romić.