VIDEO PREMIJERA

ATMOSPHERIC ft LOVRO MIRTH – Star Girl

DANAS (13.05.) u 19 h
CMC televizija 
portal Muzika.hr

Riječki electro-pop projekt Atmospheric predstavlja videospot “Star Girl”, koji je režirao Lado Bartoniček. Zanimljivost pjesme trip – hop zvuka je što je ne pjevaju sami članovi benda (Lado Bartoniček, Ana Horvat i Marko Sedlak), već gostuje talentirani vokal Lovro Mirth. Lovro pohađa konzervatorij Giuseppe Tartini u Trstu – smjer jazz pjevanje. Dvije godine je bio polaznik škole modernog pjevanja i sviranja Studio Maraton. Pohodio je i Ljetnu jazz akademiju u Grožnjanu pod mentorstvom jazz glazbenice Renee Manningte te bio sudionikom Međunarodnog jazz festivala Jazz is back – BP. Od značajnijih nastupa vrijedi izdvojiti sudjelovanje na Svjetskom Danu Jazza 2014. i suradnju s nositeljem projekta Elvisom Stanićem.

Singl “Star Girl” je napisao Lado Bartoniček koji je zaslužan za stihove i aranžman, a vrsni saksofonist Toni Železnik iz Teatra Oz svojim je sax baritonom donio dodatnu kvalitetu pjesmi.

“Star girl” je popraćen i apstraktnim video brojem kojeg je napravio Lado Bartoniček.
https://hr-hr.facebook.com/pages/Atmospheric/138679579513660

Videospot “Star Girl” premijerno pogledajte danas (13. svibnja) u 19 sati u vijestima CMC televizije i na portalu Muzika.hr.