THE FRAJLE – Žeđam
(Zlatan Stipišić – Zlatan Stipišić – The Frajle)

U jeku proljetne turneje The Frajle predstavljaju singl “Žeđam”, novu verziju poznatog Gibonnijevog hita. Pjesmu “Žeđam” su The Frajle premijerno izvele na prošlogodišnjem velikom zagrebačkom koncertu u rasprodanoj dvorani Vatroslav Lisinski, a reakcija publike u Lisinskom – te svim idućim nastupima – “natjerala” je The Frajle da upravo “Žeđam” objave kao prvi singl nakon hvaljenog, trećeg studijskog albuma “B strana ljubavi”.

“Oduvijek smo iznimno cijenile i iskreno voljele Gibonnijevu glazbu, a reakcije publike na koncertima uvijek su bile odlične upravo na „Žeđam“, pa je ideja o snimanju odmah objeručke prihvaćena! Vjerujemo da će i naša publika jednako uživati u ovoj prelijepoj pjesmi!”  – kažu cure iz The Frajli.

Album “B strana ljubavi”, objavljen krajem prošle godine, podjednako je oduševio glazbene kritičare i publiku te donio brojne hitove – “Moli me, moli”  “Menjam dane“, “Imala je lijepu rupicu na bradi“…   a Frajle ga upravo predstavljaju na velikoj regionalnoj turneji. Proljetni dio Hrvatske turneje, koja ruši sve rekorde slušanosti, The Frajle nastavljaju 14. svibnja koncertom u zadarskom Arsenalu, a 6. srpnja nastupaju u Splitu na događanju San Sustipanske noći.

The Frajle iza sebe imaju tri studijska albuma i mnoštvo nastupa diljem regije, angažirane su u mnogim humanitarnim projektima, a osvojile su i brojne nagrade – MTV nagrade (“MTV Gold Award “, za spot “Fina” i za  spot  “Pare vole me”– remix DJ Gramophondzie), “Oskar popularnosti” za najprodavaniji album”, “Oskar popularnosti za najbolju pop grupu”, “Runjićev galeb”, za doprinos u muzici, “NAXI Radio nagradu za najslušaniju pjesmu”, “Zlatna Bubamara za balkansku grupu godine”, nagrada „Good Feeling”, “Hello nagrada za humanost” te još niz raznih nagrada i priznanja od strane publike, medija, kolega i kritičara.

Za nove koncertne datume informacije potražite na:

https://www.facebook.com/Frajle
a spotove pogledajte na Youtube kanalu:

https://www.youtube.com/user/TheFrajle