THE A! – Divan sunčan dan
(Robert Domitrović – Marijan Gudelj, Toni Janković – Marijan Gudelj, Mihael Kvorka, Robert Domitrović)

The A! ima novi singl pod imenom “Divan sunčan dan” kojim bend najavljuje radno ljeto. Zagrebački bend je početkom godine objavio album na engleskom jeziku “Made Of Questions” u SAD-u te aktivno surađuje sa svjetski priznatim menadžerom i promotorom Stevenom Machatom.  Unatoč inozemnim angažmanima, dečki su aktivni i na domaćem planu te uskoro planiraju objaviti i hrvatsko izdanje albuma pod nazivom “Stereo”.
The A! & Steven Machat

Singl “Divan sunčan dan” su objavili za Aquarius records, a za pjesmu kažu da je “tipično ljetna” i da je “nastala jednog lijepog dana kojeg su željeli podijeliti s prijateljima”.

Dok su dosadašnja izdanja benda naglašavala bendovski zvuk soul, funk, pop i blues usmjerenja, ovaj singl je minimalistički akustični uradak kojim su pokazali raznolikost svog glazbenog izričaja.

The A! je javnosti poznat po suradnji s glumicom i pjevačicom Vandom Winter na singlu “Nikad” kojeg su objavili u srpnju prošle godine, dok su englesku verziju “Never” snimili s mladom vokalisticom Dajanom Vladičić, koja se predstavila pod umjetničkim imenom Daya Nalli.

Osim službenih izdanja, u koja se ubrajaju i pjesme “Ako sam sam” i “Zašto”, bend je pokrenuo i projekt #ZagrebAtDawn, kojim je svijetu predstavio ljepote naše metropole kroz niz video uradaka snimljenih u zoru. Engleska verzija aktualnog singla nazvana “Good day” je svoje mjesto našla na ljetnom izdanju projekta.

Prošla godina je bila iznimno uspješna za bend budući da su, osim potpisivanja ugovora za američku diskografsku kuću H.I.T., osvojili drugo mjesto na natjecanju HR Demo klub te su nagrađeni titulom najboljeg mladog benda u 2015.g. od strane Music Pub-a Zlatka Turkalja.

The A! je svoje mjesto našao i na kompilaciji “Zimzeleno, a novo”, na kojoj je obradio evergreen Miše Kovača “Ostala si uvijek ista” u svojem stilu.

U inozemstvu se pjesme “Never”, “If I Had U” i “Where is our love” emitiraju na više od 400 radijskih postaja, a SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo, Njemačka, Argentina, Čile, Italija, Izrael, Španjolska i Norveška su samo neke od zemalja u kojima je The A! dobro prihvaćen. Proglašeni su bendom mjeseca na Wilder1radio (Atlanta, SAD), ušli u Top 30 mladih bendova po izboru časopisa Coast2Coast (SAD), a pjesma “If I Had U” je bila najemitiranija pjesma 2014.g. na Smacktongue radiju (SAD) dok se pjesma “Where is our love” našla na 4.mjestu.