Milanski photo session Grette

Dečki iz zagrebačkog rock kvarteta Gretta ovaj su vikend spojili ugodno s korisnim. Nakon što su u subotu 21.5.2016. uživali u završnom, šestom u nizu, koncertu sastava Muse u dvorani Mediolanum Forum, nedjelju su proveli na snimanju s Fulviom Vidićem.

Na taj su način nastavili uspješnu suradnju s fotografom koji je zaslužan za slike koje su se našle na Grettinom albumu “Kreteni” (Aquarius Records / Spona, 2012.) te na brojnim plakatima. Fulvio je “naše gore list” koji već desetak godina živi u Švicarskoj gdje vodi iznimno popularan restoran, u slobodno vrijeme samozatajno fotografira, a najvažnije je da je veliki fan sastava Gretta.

Nakon jutarnje kave, Fulvio je Grettu prvo proveo po centru Milana okinuvši nekoliko turističkih fotki, da bi ih kasnije odveo na tri prije odabrane lokacije za pravi photo session. Turističke fotografije možete vidjeti u ovom mailu, dok ostale čekaju obradu i bit će korištene u predstojećim promo aktivnostima benda. Fulvio je obećao Gretti da će doći i na INmusic festival na kojem sviraju tijekom lipnja.

Gretta je aktualni album “Boje i mirisi” (Aquarius Records / Spona, 2015.) koncertno promovirala u većini Hrvatskih gradova (Zagreb, Split, Rijeka, Zadar, Šibenik, Slavonski Brod, Koprivnica, Čakovec, Opatija…), a njegovo koncertno predstavljanje nastavlja sljedećim nastupima:
27.05. Rijeka – Student Day Festival
28.05. Pula – Zeppelin – Beach & lounge bar
03.06. Varaždin – Medina Škrinja
11.06. Zagreb – Cvjetni trg
21.06. INmusic festival
24.06. Poreč – //tba//
25.06. Umag – American Bar
15.07. Sisak – Alternative Nature Festival
29.07. Čakovec – Podroom – Drink & Music Club
04.08. Zadar – riva