NINA BADRIĆ
Dani i godine
(N. Badrić / P. Martinjak – N. Badrić / P. Martinjak – P. Martinjak)

Pogledajte video: Nina Badrić – Dani i godine

https://youtu.be/XP7RQ9f8zNE

Pjesmom “Dani i godine” Nina Badrić glazbena diva i ljubimica regije najavljuje novi studijski album, ali i prvi solistički koncert u pulskoj Areni, koji će se održati u ponedjeljak, 8. kolovoza. Pjesma “Dani i godine” osvaja na prvo slušanje, a Nina ostaje vjerna pop i soul izričaju s kojim osvaja publiku već dva desetljeća. Glazbu i tekst potpisuje autorski dvojac Nina Badrić i Predrag Martinjak.

“Pjesma “Dani i godine” nastala je u jednom dahu,a Nina je gospodarica emocija. Ustvari, ne pjeva ona već njezina duša. Reakcije naših suradnika su odlične. Pamtljiva je, zarazna i nosi iskrenu emociju, koju svi prepoznaju i respektiraju.“ – Predrag Martinjak.

Novu pjesmu „Dani i godine”, oni koji su je imali prilike čuti, već su  proglasili nasljednicom “Čarobnog jutra”. Nova pjesma svoju će premijeru pred publikom imati na koncertu 8.8. u Areni Pula, a tom će prilikom ova lijepa glazbenica ispričati dvadesetogodišnju priču o uspjehu, u kojoj je naglasak bio i ostao na – pjesmi.

Dugogodišnja karijera, brojne nagrade i naslovnice, singlovi koji su vladali i vladaju radijskim top listama… sve to ide Nini u prilog, ali najviše sjajna i vjerna publika, koja je do posljednjeg mjesta ispunjavala najveće koncertne dvorane regije, kao i nedavna dva dupkom puna, čarobna koncerta u zagrebačkoj dvorani Lisinski.

U režiji Darka Drinovca, Nina je prije desetak dana snimila video spot za pjesmu “Dani i godine”. Prekrasna gornjogradska palača Gvozdanović, u srcu Zagreba, pružila je “utočište” Nini i filmskoj ekipi, a zanosna glazbenica zablistala je u kreacijama Juraja ZigmanaeNVy room-a.
Za make up zadužen je bio dugogodišnji Ninin suradnik – Saša Joković, a za frizuru Larita salon.

Ulaznice za Ninin koncert u Areni Pula  8. 8. potražite u Aquarius Music shopovima (Varšavska 13 ili Branimir centar u Zagrebu), ili na linku:
http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/nina-badric-pula-arena-427212/event.html .
Popis prodajnih mjesta Eventima potražite na: http://www.eventim.hr/hr/outlets/