OLIVER & GIBONNI
Pogledajte videospot “SREĆA”

https://www.youtube.com/watch?v=1wQfYvdpEd8&feature=youtu.be

Oliver i Gibonni predstavljaju videospot aktualnog singla, dueta „Sreća“ sa zajedničkog albuma „Familija“ (Aquarius Records), koji je objavljen u travnju i u svega dva mjeseca ostvario dijamantnu nakladu. Spot je režirao Matko Petrić, a sadrži snimke velikog koncerta Olivera i Gibonnija pod pokroviteljstvom Hrvatskog Telekoma, održanog na Trgu bana J.Jelačića 02.travnja 2016. te kadrove snimljene u studiju prilikom snimanja singla “Sreća”.

Glazbenici koje uz veliko prijateljstvo vežu i brojne glazbene suradnje i međusobna gostovanja na koncertima, posljednji duet objavili su prije 22 godine.

Singl „Sreća“ ukratko je predstavio sam autor: „Tema ove pjesme je malo kao hod po tankom ledu  jer je u biti autoironična, ali sad slušam komentare prijatelja, publike i vidim da će ju svatko shvatiti na svoj način“, našalio se Gibo pa nastavio: „Uvik je to posebno  iskustvo snimiti duet s Oliverom zato jer ima vokal prepoznatljiv među milijunima izvođača i svaki put unese sebe u pjesmu kao da je njegova. Obojica smo stvarno zadovoljni kako je ovo ispalo. Imao sam priliku nekoliko puta izvesti ‘Sreću’, doduše sam na koncertima i na prvi start teme, melodije publika odmah reagira, znaju tekst, prijatno me to iznenadi.“
Sve pjesme na albumu napisao je Gibo, a album je nastajao malo na Korčuli, malo u Splitu, kroz dvije godine druženja, dugih razgovora i puno glazbe.

Skladbe s albuma već su dobro poznate publici, a prvi zajednički koncert kojim će Oliver i Gibonni promovirati zajednički album održat će se 27. kolovoza u pulskoj Areni.  Dva i pol mjeseca uoči koncertnog datuma rasprodan je cijeli kontigent ulaznica za fan pit, a pred rasprodajom su i tribine. Publika je potvrdila da s nestrpljenjem iščekuje ovaj koncertni spektakl, a Oliver i Gibonni obećali su na koncertu, uz pjesme s albuma „Familija“, izvesti i brojne druge pjesme kojima su obilježili živote svoje publike.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl u prodaji su online putem www.eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima.

parter/stajanje: 180 kn
tribina/sjedenje: 210 kn