MASSIMO & ZAGREBAČKI SOLISTI

12. KOLOVOZA (PETAK), FORUM ZADAR, s početkom u 22 sata 
Od danas je u prodaji ograničena količina ulaznica po povoljnijoj cijeni! 

Cjelokupni javni život Zadra od davnina odvijao se ispred crkve sv. Donata i Nadbiskupske palače, na prostoru Foruma. Upravo će tamo u petak, 12. kolovoza nastupiti  Massimo i još jednom s publikom podijeliti čaroliju glazbe, uz podršku Zagrebačkih solista.

Od objave aktualnog albuma „1 dan ljubavi“ Massimo je svojim pjesmama osvojio mnoge, izvodeći „Suze nam stale na put“, „Ispod nekog drugog neba“, „Kladim se na nas“ ili „Ostani tu“ na iznimnim pozornicama. Tri puta zaredom nastupao je na pozornici zagrebačkog Lisinskog , napunio je splitske Gripe, oduševio u Areni Varaždin kao i riječkom centru Zamet, da spomenemo samo neke. Nabrojanim koncertima zajedničko je jedno – nastup uz Zagrebačke soliste i iščitavanje Massimovih hitova na jedan posve drugačiji način.

Kroz više od 30 godina karijere, koju obilježava čak 10 osvojenih statua Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu, Massimo je imao sreću napraviti neke odlične odabire, a posljednji u nizu suradnja je sa Zagrebačkim solistima.

„Oni su solisti i kao takvi neovisni o dirigentu. Ne moraju ga gledati kako bi znali što svirati. Na neki način oni su  zapravo rockeri jer mogu svirati zatvorenih očiju. I nekako sam tu osjetio da ćemo samo slušajući jedni druge moći mojoj glazbi dati jednu sasvim novu dimenziju”, kazao je Massimo.

Kombinacija hitova, raskošne pozornice s jedinstvenom kulisom svetog Donata, artizam svih sudionika, ali i emocije koje će u noći 12. kolovoza zaposjesti zadarski Forum, pozivaju vas da već sada potražite svoje mjesto u prvim redovima.

Ulaznice: 
Ulaznice potražite putem www.eventim.hr i www.croatia-tickets.com.
Od danas je u prodaji ograničena količina povoljnijih ulaznica.
Kategorije:
VIP  – numerirano sjedenje: 200 kn
nenumerirano sjedenje: 150 kn
stajanje: 100 kn

Hvala na podršci: 
Turistička zajednica grada Zadra, Grad Zadar, Ford, Di Caprio, HR Zadar, Zadarski list, Novi radio Zadar, Slobodna Dalmacija, Zadarski.hr

Foto: Matija Habljak za Story