The Frajle imaju tri nove pjesme, tri nove uspješne obrade:

“Sve smo mogli mi”
(Žarko Šipka – Valerijan Žujo – Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena Buča, Nevena Buča)

“Zar je voljeti grijeh”
(Joško Banov – Zvonimir Pupačić / Zvonimir Stipičić Miš – Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena Buča, Nevena Buča)

“Žeđam”
(Zlatan Stipišić – Zlatan Stipišić -Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena Buča, Nevena Buča)

Prve korake u uspješnoj karijeri The Frajle su napravile uspješnim obradama popularnih hitova. Upravo posebne obrade njihova su posebnost i ono što ih izdvaja od ostalih na glazbenoj sceni. Publika popularnih Marije Mirković, Nataše Mihajlović, Jelene i Nevene Buče može uživati u tri nova singla, tri nove obrade.

– Popularna skladba „Zar je voljeti grijeh“, obrada je istoimene pjesme Jasne Gospić uz koju su se mnogi zaljubljivali i voljeli od Splitskog festivala 1985. godine kada je prvi puta izvedena. Nakon originalne izvedbe pjesmu su na svoj poseban način donijeli kroz suradnju dva posebna imena i vokala Zorica Kondža i Tedi Spalato.
The Frajle ju sada donose u potpuno novoj damskoj obradi, punoj emocije i topline, a kako je riječ o live izvedbi ove obrade singl jasno dočarava koliko se The Frajle i publika vole.

– Prerano preminuloj Jadranki Stojaković The Frajle posvećuju obradu njezina velikog hita „Sve smo mogli mi“ i tako se na sebi svojstven način i glazbeno opraštaju od ove iznimne glazbenice.  Glas i gitara obilježili su karijeru Jadranke Stojaković pa The Frajle upravo gitarama i višeglasjem donose ovu popularnu skladbu publici.

Gibonnijeva skladba „Žeđam“ u obradu The Frajli donosi žensku verziju ove iznimno popularne skladbe. Uz instrumentalne elemente, prepoznatljive za Gibonnijev glazbeni izričaj, The Frajle svojim vrhunskim vokalima donose poznatu skladbu u posebnoj i vokalno iznimn snažnoj verziji kojom će zasigurno ponovno osvojiti publiku diljem regije.
Uživajte u novim obradama koje donose The Frajle!