OLIVER POSEBNI GOST NA KONCERTU 2CELLOS 2. SRPNJA U ZAGREBU!

Neponovljivi Oliver bit će posebni glazbeni gost na velikom spektaklu 2CELLOS na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava u subotu, 2. srpnja.

Od svih glazbenih gostiju s kojima su Luka i Stjepan surađivali tijekom posljednjih pet godina, nije bilo jednostavno odabrati goste. Ipak, odlučili su se za Olivera s kojim je Stjepan Hauser objavio album “Noć nek’ tiho svira” i održao niz koncerata. Uz Olivera, Stjepanu Hauseru i Luki Šuliću na pozornici će se pridružiti i velika talijanska zvijezda Zucchero s kojim su snimili pjesmu “Il Libro Dell´ Amore (The Book of Love)”, objavljenu na albumu “IN2ITION” (2012.) koji je u Hrvatskoj prodan u zlatnoj nakladi.

2CELLOS i Oliver – Lipa moja
2CELLOS feat. ZUCCHERO – Il Libro Dell’ Amore

A što su glazbene zvijezde pripremile za ovaj ekskluzivni slavljenički koncert u povodu pete obljetnice karijere 2CELLOS, provjerite u subotu na Tomislavcu.

Ulaz je slobodan!

2CELLOS će koncert početi klasičnim izvedbama u 21:30 sati, nakon čega slijedi pravi show koji prati i raskošna produkcija. Produkciju je već imalo priliku vidjeti 12.000 obožavatelja u Areni u Veroni početkom svibnja, a u subotu će je će prvi puta predstaviti publici u Zagrebu.
Ovo je prvi veliki koncert 2CELLOS u Zagrebu nakon četiri godine. Bit će to savršena prilika da uživate u njihovim energičnim izvedbama jer se sljedeći veliki koncert očekuje tek nakon objave četvrtog studijskog albuma.

Koncert na Tomislavcu bit će ujedno i zadnji nastup 2CELLOS na aktualnoj svjetskoj turneji. Poklanjaju ga 2CELLOS, Grad Zagreb i Zagrebačka Filharmonija, a održat će se u sklopu novog open-air festivala Zagreb Classic.