MATEO PILAT
Gelosia

Mateo_Pilat_-_Gelosia_16-9.mpg.zip    208.9 MB
https://mega.nz/#!ekpkAApT!GB_X5Bmjel5iOEPhylrv3WUdsXq04XN2ehVx2zYZ0RU

Mateo_Pilat_-_Gelosia_1080p.mp4.zip    318.5 MB
https://mega.nz/#!q8ZgzZYJ!8jP5ISBqF9AY5LN4whw01hc40_1vUHbSBPFBs0oeR1k

Talentirani istarski glazbenik Mateo Pilat predstavlja novi singl „Gelosia“ sa kojim će nastupiti na ovogodišnjem Splitskom festivaluŠiroj javnosti predstavio se u prvoj sezoni natjecanja The Voice i svojim glasom i interpretacijom osvojio brojna srca, osobito ženskog dijela publike.

U glazbenom smislu, pjesma je zadržala pravac koji  su autorice Ines Prajo i Arijana Kunštek s producentom Dejanom Oreškovićem zacrtale već na prvom Mateovom singlu „Izgubljeni raj“ – spoj mediterana i čvrstog, urbanog zvuka u kojem Mateov sjajni vokal izvrsno funkcionira.
Gelosia” je pjesma koja govori o emociji od koje svi želimo pobjeći, ali nas ona na ovaj ili onaj način uvijek vreba iz nekog skrivenog kutka, baca nam rukavicu i tjera u ring. To je skoro neprekidna, iscrpljujuća borba između nas kakvi uistinu jesmo i želimo biti i nekih neprepoznatljivih, izmijenjenih nas koji, poneseni krivim emocijama gledamo čitav svijet kroz iskrivljena zrcala“,  istaknuo je Mateo.

Neka nova energija dogodila se i na snimanju spota, bilo je prekrasno raditi i družiti se s redateljem Borisom Sekulićem, snimateljem Igorom i mojom partnericom u spotu, Chiarom. Snimali smo u Istri koja je sama po sebi čudesna, pa  iako je kiša na samom snimanju stalno prkosila ništa nas nije oneraspoložilo niti ometalo. Zahvaljujući toj fantastičnoj ekipi s lakoćom sam ležao na motovunskoj uličici dok su se po meni bukvalno slapovi slijevali s neba. Ne sjećam se takvog nevremena! Svejedno smo uživali i prekrasan je osjećaj imati oko sebe takve ljude.” ispričao je Mateo o snimanju videospota.
Redatelj: Boris Sekulić
Snimatelj: Igor Miličić
Make up: Tanja Lukin Lunika
Frizerka: Maja Šavron
Glumica : Chiara Pisak