Predstavljen je album “Živjeti”
TVRTKA STIPIĆA

Nema ljepšega nego spojiti dva vida umjetnosti, a upravo se to dogodilo prekjučer na promociji CD-a „Živjeti“. Bio je to spoj bezvremenske glazbe u prekrasnog atriju zagrebačkog Muzeja za umjetnosti i obrt – najprimjerenijem mjestu za uživanje u evergrinima u izvedbi Tvrtka Stipića, opernog tenora zagrebačkog HNK. Ako ste pomislili da je riječ o operi, ne, ovoga puta Tvrtko Stipić je u novo ruho obukao starogradske šlagere (nastale mahom prije Drugog svjetskog rata) i tako ih oteo zaboravu.
Na promociji uzvanici su uživali uz zvuke hitova „Na povratak tvoj čekam“, „Piši mi“, „Kaži zašto me ostavi“, „Hvala ti srce“, „Najljepša si ti“ i „Živjeti“, a Tvrtka Stipića je pratio Paganini bend, uz dodatak Jožice Novosela (violina) i Mladena Kosoveca (harmonika).
Prekrasna ljetna večer uz zvuke evergrina ostat će još dugo u sjećanju i okupljenim Tvrtkovim prijateljima: Mili Elegović, Danijeli Pintarić, Maxu Hoziću, Ervinu Baučiću, Mariji Borić, Dušanu Bućanu, Vedranu Mlikoti itd., ali i nogometnom treneru Anti Čačiću.

FOTOGRAFIJE S PROMOCIJE (za objavu u medijima) MOŽETE PREUZETI SA LINKA:
https://mega.nz/#F!GoY1BLAI!nTeUQUT2T-x-c3rLwUl8gQ
Fotografije nije potrebno potpisati!