JA NISAM SAM
(D. Prochazka – D. Prochazka – D. Prochazka, I. Popeskić)

Pjevač, glazbenik, tekstopisac i skladatelj Dalibor Prochazka predstavlja singl “Ja nisam sam”. Riječ je o svojevrsnom remakeu istoimene pjesme, za koju je, prema mišljenju autora, tek sad sazrijelo vrijeme. “Ja nisam sam” jedna je od pet pjesama napisanih kao cjelina koja govori o neprocjenjivom iskustvu te ujedno i prva za koju će se snimati i videospot, koji će u kombinaciji s ostala četiri činiti cjelinu.

Pjesma isijava energijom, originalna je, mističnog ambijenta i fantastičnog sviranja i aranžmana koji potpisuju Dalibor i Ivan Popeskić. Dalibor je, osim pjesme koju je napisao Massimu (aktualne “Ostani tu”), zadnjih godinu dana u svojevrsnoj izolaciji, koncentriran na snimanje albuma čija je najava ovaj singl.

Dalibor Prochazka s kantautorskim radom započinje oko osamnaeste godine, po obrazovanju je diplomirani učitelj (mag.prim.ed.), osnovni instrument mu je klavir, a svira još i akustičnu gitaru te bubnjeve. Objavio je tri studijska albuma (“Daleka i bliska” (2005.), “Dan pobjede” (2010.), “Granice” (2012.), a u svom rezimeu ima 12 snimljenih video spotova.

U procesu je snimanja i četvrtog albuma, uz koji će paralelno izaći zbirka refleksivne poezije.