MARKO TOLJA
Gdje smo mi

https://www.youtube.com/watch?v=DkvxQGzjPN8

MARKO TOLJA & KVARTET
15. SRPNJA, ATRIJ KLOVIĆEVIH DVORA

Ususret nadolazećem koncertu u sklopu festivala 35. Večeri na Griču u petak, 15.srpnja u Atriju Klovićevih dvora Marko Tolja predstavlja videospot aktualnog singla „Gdje smo mi“.

Spot je snimljen u zagrebačkom muzeju automobila “Ferdinand Budicki”, a u njemu su oživljena neka davno zaboravljena vremena dvadesetih godina prošlog stoljeća. Ovoga puta ne toliko njihov glamur i dekadenciju, već drugu stranu – radničku klasu u vrijeme industrijske revolucije. Redatelj videospota je Radislav Jovanov Gonzo.

Singlom “Gdje smo mi” Marko se nakon dulje stanke vratio pisanju pjesama te na prvu prepoznajemo jedinstven zvuk riječkog muzičara. Vintage orkestar u kombinaciji s modernim beatovima aranžmanski je spojio talentirani Zvjezdan Ružić, Markov dugogodišnji suradnik i prijatelj.

„Gdje smo mi”, novi je singl i trudili smo se, kao i uvijek do sada, raditi bez kalkulacija i prateći samo ono što nam je srce govorilo. Zveki i ja previše volimo glazbu da bismo je stvarali matematički ili se ograničavali nekim normama koje su sada popularne“, kazao je Marko Tolja.

Sigurni smo da će novi singl biti drag svim Toljinim “starim” slušateljima, ali i da će prikupiti puno novih. Svjež, drugačiji, a ipak svoj – najbolje su riječi koje opisuju pjesmu “Gdje smo mi”!
Nakon velikog solističkog koncerta u dvorani Lisinski te prekrasne romantične balade “Ljubav”, koju je pjevao u duetu s Aleksandrom Kovač, mladi Riječanin Marko Tolja spreman je još jednom oduševiti svoju publiku.

Ulaznice za koncert 15. srpnja u Atriju Klovićevih dvora potražite u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu (Varšavska 13, Branimir centar) i putem sustava Eventim.hr.

Kategorije i cijene ulaznica:
Nenumerirano sjedenje: 100 kn
VIP (u opciji stol za tri ili 4 osobe): 150 kn/1 sjedeće mjesto

Fotografije sa snimanja spota možete preuzeti na linku:
https://mega.nz/#F!i1ZiQaST!W_irjO63pmBMEzErCZ8L0Q