Sara Renar nastupa na Medvedgradskim glazbenim večerima
četvrtak, 14. srpnja 2016., 21 h

Mlada kantautorica Sara Renar u četvrtak, 14. srpnja nastupa na Medvedgradu u sklopu programa “Medvedgradske glazbene večeri”, a uz nju nastupa i perspektivna Luce. Nakon singla „Notturno“, Sara je nedavno objavila još jedan intrigantan i autentičan singl i videospot. „Dani bez sjena“, naziv je nove autorske pjesme kantautorice koja ponovno uspješno izmiče žanrovskim i inim ladicama. Priliku da među prvima čuju live izvedbu pjesme „Dani bez sjena“ imat će upravo posjetitelji Medvedgradskih glazbenih večeri gdje će Sara nastupiti 14. srpnja na glavnoj pozornici.

Što je Sara izjavila povodom nastupa na Medvedgradskim glazbenim večerima… poslušajte na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=oNhvQMzb5Cw

Koncerti na starom gradu Medvedgradu, najočuvanijoj utvrdi Medvednice iz XIII. stoljeća, postaju već tradicionalna događanja koja obogaćuju ljetnu kulturnu ponudu Zagreba. U mjesecu srpnju, kada se zagrebački asfalt topi od vrućine, a ljudi očajnički traže svaki dašak svježine, na Medvedgradu se odvijaju koncerti upotpunjeni jedinstvenim medvedgradskim ozračjem, s predivnim pogledom na zvjezdano nebo i svjetla Zagreba noću.

Ulaznice možete kupiti online na www.ulaznice.hr i na svim prodajnim mjestima istog sustava (Glazbena knjižara Rockmark, TISAKmedia, Aquarius Records, Croatia Records, Algoritam Profil Mozaik…). U slučaju kiše, kiše program se ne otkazuje, već se seli u veliki koncertni prostor Pivane, Ilica 222.