RASPRODAN FAN PIT ZA KONCERT NINE BADRIĆ! 
ARENA PULA, 8.8. 

Nina Badrić – Dani i godine

Fan pit ulaznice za koncert Nine Badrić 8. kolovoza u Areni Pula su rasprodane! Ujedno, peti tjedan zaredom Ninin novi singl „Dani i godine“ ne silazi s trona najemitiranije pjesme u hrvatskom radijskom eteru. Lijepa glazbenica, koju vole sve generacije, tako će novi hit uživo prvi put otpjevati na koncertu 8. kolovoza. Posebna je to proslava Ninine glazbene karijere koja traje već više od 20 godina. Svi koji uz Ninu žele uživati, smijati se i veseliti mogu to učiniti na njezinom prvom samostalnom koncertu u Areni Pula.

U ponedjeljak, 8. kolovoza s početkom od 20.30 sati Arenu ćemo prenamijeniti u prostor rezerviran samo za dobar provod. Lukove Amfiteatra naglasit će prigodna rasvjeta, a velika i produkcijski raskošna pozornica ugostit će probran tim glazbenika, predvođen Nininim stalnim pratećim bendom i pojačan pratećim vokalima i Hrvojem Rupčićem na udaraljkama. Za najvjernije obožavatelje u fan pitu Nina priprema i iznenađenje. Prolazeći kroz pjesmaricu hitova počevši od pjesama “Čarobno jutro”, “Takvi kao ti”, “Dodiri od stakla”, preko “Dat će nam Bog”, “Moje oči pune ljubavi” pa do najnovijeg hit-singla “Dani i godine”, a dotaknut ćemo se i nekih inozemnih covera koji su u Nininoj karijeri zauzeli posebno mjesto.

“Najdraži” i Nina svoj specijalni dan slave 8.8. u Areni Pula!

Spomenut ćemo i to da Nina u narednih par dana priprema i posebno iznenađenje za fanove – posebno dizajniranu tipkovnicu za mobitel, a na Nininom službenom facebook profilu uskoro očekujte više detalja.

Ulaznice za Ninin koncert u Areni Pula  8. 8.
potražite u Aquarius Music shopovima (Varšavska 13 ili Branimir centar u Zagrebu), ili na linku:
www.eventim.hr

Popis prodajnih mjesta Eventima potražite na: http://www.eventim.hr/hr/outlets/