1. VEČERI NA GRIČU 
    MARKO TOLJA & KVARTET
    U ATRIJU KLOVIĆEVIH DVORA

    PETAK, 15. SRPNJA 2016. 

    https://www.youtube.com/watch?v=4GP8eDe9Rxo

U sklopu festivala 35. Večeri na Griču danas, 15. srpnja u prekrasnom Atriju Klovićevih dvora nastupit će Marko Tolja s kvartetom u sastavu pijanist Zvjezdan Ružić, kontrabasist Vedran Ružić, Borna Šercar za bubnjevima i gitarist Zoran Majstorović. 

“Riječ je o sve redom vrsnim jazz glazbenicima koji će se na ovom koncertu osjećati kao ribe u vodi jer ćemo repertoar i koncept svirke bazirati upravo na laganijem, jazz zvuku”, kazao je Marko Tolja uoči sutrašnjeg koncerta. 

Ususret nadolazećem koncertu riječki glazbenik predstavio je novi singl i videospot “Gdje smo mi“, a zagrebačka publika imat će priliku premijerno čuti novi singl uživo.
Link na novi videospot >>> Gdje smo mi
Singlom “Gdje smo mi” Marko se nakon dulje stanke vratio pisanju pjesama te na prvu prepoznajemo jedinstven zvuk riječkog muzičara. Vintage orkestar u kombinaciji s modernim beatovima aranžmanski je spojio talentirani Zvjezdan Ružić, Markov dugogodišnji suradnik i prijatelj.

Nakon velikog solističkog koncerta u dvorani Lisinski te prekrasne romantične balade “Ljubav”, koju je pjevao u duetu s Aleksandrom Kovač, mladi Riječanin Marko Tolja spreman je još jednom oduševiti svoju publiku.

Ulaznice potražite u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu (Varšavska 13, Branimir centar) i putem sustava Eventim.hr. Ulaznice će biti moguće kupiti i na blagajni na ulazu od 20 sati. Koncert počinje u 21 sat.

Kategorije i cijene ulaznica:
Nenumerirano sjedenje: 100 kn
VIP (u opciji stol za tri ili 4 osobe): 150 kn/1 sjedeće mjesto