Nina Badrić
svim fanovima poklanja tipkovnicu za iOS i Android uređaje!

Nina poklanja personaliziranu tipkovnicu za iOS i Android uređaje. Prelijepa pjevačica time je postala prva glazbenica kojoj je to pošlo za rukom. Osim Nininih obožavatelja, tu su privilegiju dosad imali fanovi 2Cellos i Crvene jabuke. Tipkovnicu je moguće pronaći na domaćoj aplikaciji Izzy, koju je potrebno preuzeti sa App Storea ili Google Play Storea i potom upisati pojam „Nina Badric Izzy“.

Ova brendirana tipkovnica sadrži i linkove za primjerice YouTube kanal, Facebook profil, Twitter, iTunes i slično, kako bi se vjerni fanovi lakše povezali s omiljenom glazbenicom.
Ususret prvog Nininog samostalnog koncerta 8. kolovoza u Areni Pula, Nina svojim fanovima nije mogla prirediti bolji poklon!

Instalacija „step by step“:
1. instalirajte aplikaciju “Nina Badric Izzy”
2.  pokrenite aplikaciju
3. ako nemate omogućenu upotrebu tipkovnice “Nina Badric Izzy”,  uključite je
4. odaberite za glavnu tipkovnicu “Nina Badric Izzy”
5. uživajte!

Više na: https://www.facebook.com/izzykeyboard/

Inače, podsjećamo i da su rasprodane ulaznice za fan pit na Nininom koncertu 8. kolovoza u Areni Pula. Preostale ulaznice – za parter/stajanje i tribine/sjedenje – potražite u sustavu www.eventim.hr po cijenama od 140 i 170 kn. Popis prodajnih mjesta Eventima potražite na linku: http://www.eventim.hr/hr/outlets/