Uoči koncerta u Zadru 12. kolovoza

MASSIMO svim fanovima poklanja tipkovnicu za mobitele!

Uoči koncerta 12. kolovoza na zadarskom Forumu Massimo je svoje fanove odlučio počastiti personaliziranom tipkovnicom za mobitele (iOS i Android uređaje).

Tipkovnicu je moguće pronaći na domaćoj aplikaciji Izzy, a osim Massima ovakvu tipkovnicu još imaju 2Cellos, Nina Badrić i Crvena jabuka.

Potrebno je na tražilici koja se nalazi na  App Storeu ili Google Play Storeu upisati pojam „Massimo Izzy“ i skinuti aplikaciju na svoj mobitel.  Pristiskom na naziv “Massimo” tipkovnica će vam pokazati osnovne informacije o predstojećem zadarskom koncertu, kao i poveznice za Massimov web site, YouTube kanal, Facebook profil, iTunes…

Instalacija „step by step“:
1. instalirajte aplikaciju “Massimo Izzy”
2.  pokrenite aplikaciju
3. ako nemate omogućenu upotrebu tipkovnice “Massimo Izzy”,  uključite je
4. odaberite za glavnu tipkovnicu “Massimo Izzy”
5. uživajte!

Više na: https://www.facebook.com/izzykeyboard/

Inače, podsjećamo Massimo & Zagrebački solisti 12. kolovoza (petak) nastupit će u Zadru s početkom u 22 sati.

Koncert će biti ispred crkve sv. Donata i Nadbiskupske palače, na prostoru zadarskog Foruma. Posljednja je to prilika da u Hrvatskoj uživate u koncertu ovih glazbenih legendi. Ostavljajući Zadar, svoju ljetnu rezidenciju, za kraj hrvatskog dijela turneje i djelomično mijenjajući neke od hajlajta turneje Massimo će Zadranima dati priliku da guštaju i budu pomalo drukčiji od drugih.

Kroz više od 30 godina karijere, koju obilježava čak 10 osvojenih statua Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu, Massimo je imao sreću napraviti neke odlične odabire, a posljednji u nizu suradnja je sa Zagrebačkim solistima.

Kombinacija hitova, raskošne pozornice s jedinstvenom kulisom svetog Donata, artizam svih sudionika, ali i emocije koje će u noći 12. kolovoza zaposjesti Forum, pozivaju vas da već sada potražite svoje mjesto. 

Ulaznice potražite putem servisa www.eventim.hr i www.croatia-tickets.com.

Prodajna mjesta u Zadru: putnička agencija Aquarius Zadar, kiosci Tiska, Petrolove benzinske pumpe, Exclusive Change mjenjačnice, Tisak media (Supernova)…

Prodajna mjesta u svom gradu saznajte na linku: www.eventim.hr/hr/outlets.