Čarobna noć Nine Badrić u pulskoj Areni!

Pulska Arena odzvanjala je u ponedjeljak moćnim glasom Nine Badrić. Neopisivom lakoćom ova sjajna glazbenica zavela je već s prvim taktovima pjesama publiku svih generacija, koja je u velikom broju došla pozdraviti svoju omiljenu glazbenu divu. Nina je koncert otvorila pjesmom “Dat će nam Bog” i odmah dignula publiku na noge.

Nina Badrić držala je publiku na nogama više od dva sata, a fantastičnim glasom i savršenom mirnoćom vodila je koncert poput najvećeg majstora scene. Publika joj je uzvratila na najljepši mogući način, vrativši je na dva bisa. Lijepa Nina zablistala je u kreacijama Juraja Zigmana, koje su oduševile publiku.

Glazbenica se presvukla tri puta u toku koncerta, no ono što je najviše oduševilo publiku je fantastičan glas i pjevanje uživo. Nina je gotovo u svakoj pjesmi koju je izvodila bila prekidana snažnim aplauzom publike, koja joj je otvoreno pokazivala koliko je voli. Glazbena diva suvereno je vladala scenom pulskog amfiteatra, a njezin glas savršeno se uklopio u ovaj čaroban prostor pod zvjezdanim nebom.

Nina Badrić: “Još dugo ću sabirati dojmove ovog koncerta. Uživala sam kao nikad ranije u muziciranju. Jednostavno, ovdje sam svoja na svome. Mom glasu pašu ovakvi prostori i ne znam kada sam s više mirnoće i gušta pjevala. Bilo je predivno.”

Sigurni smo da ćemo Ninu Badrić ponovo slušati u pulskoj Areni, a do tada će publika i Nina pamtiti ovu čarobnu noć još dugo.

Fotografije za slobodnu objavu možete skinuti na linku

Foto by Šoban Igor
https://we.tl/nhVC9MhOek