NOLA priprema novi singl i videospot:

NEGDJE IZMEĐU 

Aktualni singl grupe Nola “Moj svijet” već je 25 tjedana u društvu najemitiranijih radijskih singlova – HRtop40. Kreativni dvojac Nole, Gabi i Marijan, za drugu polovicu rujna najavljuju novi singl “Negdje između”. Nakon obilja pozitivne energije u pjesmi “Moj svijet”, koju je publika prepoznala i nagradila, Nolin novi singl snažna je ljubavna pjesma u kojoj je ponovno do izražaja došao fantastičan Gabin vokal, kao i pun i moćan bendovski zvuk. Uz Gabi i Marijana (gitara) tu su još i Robert Slama za bubnjevima te Dean Vitasović na bas gitari.

Pjesma ‘Negdje između’ govori o sazrijevanju, osobnom, bračnom, životnom. Govori o nesavršenim ljudima i nesavršenim odnosima. Stvorena u vremenu kad ljudi prebrzo i olako odustaju od svojih obećanja. Govori o ljubavi sa svim svojim vrlinama i manama“, ističe Gabi. 

Ovih dana na prekrasnim lokacijama Istre snimljen je i videospot za pjesmu “Negdje između” koji je u fazi montaže, a izlazak se očekuje paralelno s objavom singla. Pjesma “Moj svijet” kao i novi singl “Negdje između” naći će se na novom studijskom albumu koji će biti objavljen početkom iduće godine. 

Fotografije za objavu dostupne su na linku u nastavku:
https://mega.nz/#!DxAGGDIL!F3Og1SpOfOLYfq53q6E6Mj1o3CO8G1mg-UUJZ6hFOOU
Autor fotografija: Saša Miljević

Dobitnici Porina za “Pjesmu godine” i niz drugih nagrada i priznanja nakon odličnog albuma i hit-singla „Iznad oblaka“ (2009.) objavljuju album “Nola Piano” (2012.), koji je za Porin nominiran u kategoriji “Pop albuma godine”.