THE FRAJLE U LISINSKOM
ČETVRTAK, 10.11.2016., 20 h

ULAZNICE U PRODAJI!

THE FRAJLE  osvajaju publiku od 2009. godine. Obradama su se izdvojile od ostalih na glazbenoj sceni i magnetski privukle publiku različitih glazbenih usmjerenja. The Frajle uspijevaju ono što mnogima nikako nije jasno – na jednom koncertu podjednako držati publiku napetom izvodeći skladbe u rasponu ruske ciganske do aktualnih pop-rock skladbi, te autorskih skladbi. Bit će tako i 10. studenog na predstojećem koncertu The Frajli u zagrebačkoj dvorani „Vatroslav Lisinski“. 

Marija, Nataša, Jelena i Nevena članice su The Frajli koje svojim nastupima osvajaju srca publike diljem regije čemu svjedoče nagrade kritike i publike:  MTV Play award, Oskar popularnosti, Runjićev galeb, Zlatna bubamara, Good Feeling, nagrada Naxi radija za najslušaniju pjesmu itd. Redovito se odazivaju na humanitarne koncerte te su svojim angažmanom pomogle uspješnost brojnih humanitarnih projekata diljem regije (npr. projekti Udruge “Sve za nju”).

The Frajle su objavile tri studijska albuma, od čega je prvi autorski materijal  „Naš prvi album sa putovanja“ poznat po singlovima/spotovima za pjesme Ich liebe Dich, ŠtikliceFina, te Pare vole me (suradnji s Gramophonedzie).

Drugo izdanje EP “A strana ljubavi” objavljeno je u proljeće 2014, a dvije pjesme s ovog izdanja imale su zapažene video spotove – Kad se ljubimo  i Za kraj. Aktualno izdanje “B strana ljubavi” je produkt autorskog sazrijevanja i iskustva. Na albumu se nalaze obrade: Imala je lijepu rupicu na bradi i Vo kosi da ti spijam (original pjeva Toše Proeski); potom autorska pjesma Sarajevo, Menjam dane, Luda za tobom itd. Uz to, nedavno su uspješno objavile tri singla – obrade popularnih skladbi: Kap po kap – obrada pjesme Jasne Gospić Zar je voljeti grijeh, Sve smo mogli mi u sjećanje na prerano preminulu autoricu Jadranku Stojaković te Gibonnijevu skladbu Žeđam.

Predstojeći koncert u Lisinskom 10. studenog bit će prilika za novi susret zagrebačke publike s The Frajlama i uživanje u novim skladbama, ali i hitovima kojima su utrle svoju uspješnu glazbenu karijeru. Ulaznice potražite u sustavu Ulaznice.hr!

Fotografije Frajli možete preuzeti ovdje: https://mega.nz/#F!60RXBI7T!vgS5lF3AKiCfE6P0OBzl0w