Live premijera spota

21 GRAM – NEMIR  
redatelj: Dejan Aćimović

VINYL, subota 22.10. u 20 sati
Zagrebački pop rock sastav 21 gram će u subotu, 22. listopada, u zagrebačkom klubu Vinyl (Bogovićeva 3) održati live premijeru videospota debitantskog singla “Nemir” u režiji Dejana Aćimovića.

“Nemir” je moćna pop skladba čvrste ritam sekcije te melodičnih i pamtljivih vokala, koji idealno povezuju lijep tekst i ugodnu glazbenu atmosferu. U videospotu čvrsto se sjedinila s predivnim kadrovima Zagreba, snimljenog prvi put na tako originalan način. Autor glazbe je Vladimir Bjelica, tekst je napisala Gordana Bjelica, a glazbeni producent je Domagoj Perišić.

21 gram je nastao kad su prijatelji i suradnici iz ranijeg projekta Radio Luksemburg, Vladimir Bjelica i Goran Šutić odlučili razvijati nove ideje, nastale u međuvremenu. Uz rad na pjesmama tražio se i vokal pa je održano nekoliko audicija, sve dok se bendu nije priključio Ivan Šajnović, koji se sjajno uklopio u energiju i izričaj grupe. 21 gram je zaokružen ulaskom gitariste Ivana Marojevića i Domagoja Perišića na klavijaturama

Program počinje u 20 sati, a uz premijeru spota 21 gram će posjetitelje počastiti i koncertom na kojem će publici predstaviti nekoliko novih autorskih pjesama.