DETOUR

“Tvoje lice se promijenilo”

youtube: https://youtu.be/EahsvrnZ-fg

Detour_-_Tvoje_lice_se_promijenilo_1080p.mp4.zip    447.7 MB
https://mega.nz/#!U4NE1BYa!Zkc5UYthxCUFtsWOBtf0hlZLkazzlMrFIIvXaitt8rc

Detour_-_Tvoje_lice_se_promijenilo_PAL_16-9.mpg.zip    446.0 MB
https://mega.nz/#!cg0xwJaD!BRuhBfLuYlCgF4c0IsTBl2dGT6E7tGjFT2xpsVMNZbk

glazba: Nenad Borgudan
tekst: Nenad Borgudan i Ivana Babić
aranžman: Detour
režija: Tomislav Brđanović

Singlom “Tvoje lice se promijenilo” Detour najavljuje četvrti album “detour10” koji će svoju koncertnu promociju doživjeti 19.11. u Velikom pogonu Tvornice kulture, u sklopu velikog slavljeničkog koncerta “DETOUR I GOSTI – 10 GODINA PUTOVANJA“. Godinu u kojoj su poharali radijski eter s pjesmom “Zaljubila sam se” završit će na najbolji mogući način: novim singlom, novim albumom i velikim koncertom.

Pjesma “Tvoje lice se promjenilo” ostavila je trajni trag u eteru i predstavlja prvu autorsku uspješnicu skladatelja i tekstopisca grupe Nenada Borgudana, kojemu je pri pisanju teksta pomogla tadašnja pjevačica grupe Yammat Ivana Babić.

“Pjesma ‘Tvoje lice se promijenilo’ ne spada u pjesme s Detourovih diskografskih izdanja već datira iz 2004. dok je grupa djelovala pod imenom Yammat i izvorno se nalazi na Yammatovom albumu ‘Plan B’. Napravili smo veliki zahvat u aranžmanu i zvuku pjesme pojačavši bazu puhačima, gudačima i perkusijama što je uz novi vokal naše Gine pružilo potpuno novo čitanje skladbe”, objašnjava Nenad te nastavlja: “Radi se o albumu za koji smo odabrali deset skladbi koje zapravo čine presjek našeg rada i prvih triju albuma, među kojima su i neke koje nisu imale status singla. S novim osvježenim aranžmanima namjera nam je približiti pjesme onome što danas čini zvuk Detoura.”

Pjesma s kojom Detourovci standardno završavaju svoje kocertne nastupe dobila je po prvi put i video broj u režiji Tomislava Brđanovića koji je članove i njihove pridružene goste/instrumentaliste postavio u njihovo prirodno stanje – na pozornicu, s instrumentima i u sviračkom zanosu.
Credits
podukcija: BION.TV
make up: Kasandra Draganić
hair: Katica Topčić za Kevin Murphy
styling: Barbara Repe/ eNVy room

Ulaznice za koncert 19.11. u Tvornici kulture potražite po pretprodajnoj cijeni od 65 kn (na dan koncerta – 90 kn) na sljedećim PRODAJNIM MJESTIMA:
Aquarisu Music shopovi u Zagrebu: Varšavska 13 i Branimir centar
– Tvornica kulture – Šubićeva 2
– Eventimova prodajna mjesta u Hrvatskoj (popis je dostupan na: http://www.eventim.hr/hr/outlets/ )
– Online na www.eventim.hr!

Detalje o koncertu pratite na facebook eventu:
https://www.facebook.com/events/758986040907437/