AQUARIUS RECORDS I CEDETERIJA.COM POKLANJAJU NOVI SINGL GRUPE NOLA „NEGDJE IZMEĐU”

Novi singl pulske grupe Nola “Negdje između” snažna je ljubavna pjesma u kojoj je ponovno do izražaja došao fantastičan Gabin vokal, kao i pun i moćan bendovski zvuk. Prethodni singl “Moj svijet”, koji je punih 25 tjedana proveo na listi najemitiranijih radijskih singlova – HRtop40, naći će se s pjesmom “Negdje između” na novom studijskom albumu koji će biti objavljen početkom iduće godine. Gabi i Marijan Jelenić, kreativna okosnica grupe, potpisuju tekst i glazbu, a tu je još i iskusna ritam sekcija koju čine Robert Slama te Dean Vitasović.

Za pjesmu je snimljen videospot na prekrasnim lokacijama istočne obale Istre. Putujući u Spačeku glumački dvojac Lućija Travičić i Valter Roša proživljava breme današnjeg vremena, nesavršene ljude i odnose, prebrzo i olako odustajanje od želja, vizija i obećanja. Spot u režiji Marijane Četković, u kojem je naglasak stavljen na dramaturgiju i međuljudske odnose, predstavlja odmak od tmurne svakodnevice i pruža sunčani optimizam u ovim jesenskim danima.
***

Aquarius Records i online shop Cedeterija.com u suradnji s grupom Nola omogućio je fanovima besplatno preuzimanje novog singla „Negdje između“. 

Sve što fanovi moraju napraviti je poslati mail s naslovom „Nola“ na nola.vijesti@gmail.com i dobit će linkove za download mp3 ili wav formata pjesme. Njihovu e-mail adresu uvrstit ćemo na mailing listu grupe Nola pa će ubuduće dobivati obavijesti o koncertnim aktivnostima te objavi novih singlova i albuma.
Ponuda za download vrijedi do 1. studenog! 

Dizajn covera: Željko Zirdum