DETOUR IDE PREMA VRHU!
Drugo mjesto na HR TOP 40!
Veliki koncert u Tvornici, 19.11.

Pogledajte novi spot “Tvoje lice se promijenilo”!
Youtube: https://youtu.be/EahsvrnZ-fg

Detour je drugi na HR TOP 40!  S novim singlom ‘Tvoje lice se promijenilo’ ovog su tjedna postigli najviši ulaz na nacionalnu top listu radijskog emitiranja HR TOP 40.

“Nismo očekivali da ćemo u tako kratkom roku dospjeti do tako visokog mjesta. Malo nas je zatekla ova jutarnja informacija, koja nas je itekako razveselila i dala vjetar u leđa za naš nadolazeći slavljenički koncert u Tvornici kulture. Hvala svim radijskim urednicima, a i slušateljima koji su pjesmu iz naše Yammat faze prihvatili u novom ruhu.” , komentirao je frontman grupe Nenad Borgudan.

‘Tvoje lice se promijenilo’ najavljuje Detourov album koji bi pod imenom ‘detour10’ trebao izaći početkom studenog, a i dobra je uvertira u veliki  zagrebački koncert.

Ove godine Detour slavi 10 godina rada i upravo je to bila inspiracija za realizacijom albuma koji će biti presjek njihovog rada, svojevrsni ‘the best of’. Koncept albuma je takav da se odabralo deset poznatih i manje poznatih pjesama iz dosadašenjeg opusa grupe, koje su snimljene u novim aranžmanima i s novom pjevačicom Ginom Damjanović, čime će se publici pokušati pružiti novo čitanje i doživljaj skladbi.

Finale ove slavljeničke godine uz koncertnu promociju albuma održat će se 19.11. u Velikom pogonu Tvornice kulture, a karte za koncert možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 65 kn te na dan koncerta od 90kn.

Ulaznice za koncert 19.11. u Tvornici kulture potražite po pretprodajnoj cijeni od 65 kn (na dan koncerta – 90 kn) na sljedećim PRODAJNIM MJESTIMA:
Aquarisu Music shopovi u Zagrebu: Varšavska 13 i Branimir centar
Tvornica kulture – Šubićeva 2
Eventimova prodajna mjesta u Hrvatskoj (popis je dostupan na: http://www.eventim.hr/hr/outlets/ )
– Online na www.eventim.hr!

Detalje o koncertu pratite na facebook eventu:
https://www.facebook.com/events/758986040907437/

Medijski pokrivaju:
Yammat FM, 24 sata, radio 101, muzika.hr, Soundset Plavi,  terapija.net