THE A!
Jedan dobar razlog
(Mihael Kvorka, Robert Domitrović – Marijan Gudelj, Toni Janković – Marijan Gudelj, Mihael Kvorka, Robert Domitrović)

The A! singlom “Jedan dobar razlog” najavljuje dvostruki album “Stereo”.

Bend The A! je za svoj novi singl odabrao pop baladu pod imenom “Jedan dobar razlog” koja će se zajedno sa prethodnim singlovima te dosad neobjavljenim pjesmama naći na njihovom dvostrukom dvojezičnom albumu “Stereo” koji izlazi 18.11.

Nakon vesele ljetne pjesme “Divan sunčan dan” kojim je predstavljena dotad nepoznata akustična strana benda, The A! se novim singlom vratio bendovskom električnom zvuku, a pjesmu su odabrali jer im je, kako sami kažu, “legla u jesenski kišni ugodaj”.

“Jedan dobar razlog” je pjesma o nesretnoj ljubavi i gubitku što se u spotu pokušalo prikazati, a ovoga puta su se svi članovi benda okušali i u glumi da bi prikazali kako pet različitih individua reagira u takvoj situaciji te se na kraju, kroz pjesmu, suoče s problemom.

Za spot je zaslužna Ines Piknjač koja je već napravila video uradak za The A!-ov drugi singl “Zašto” te englesku inačicu “Where is our love”.

Kao i dosad, hrvatsku inačicu će pratiti i engleska verzija pod nazivom “Now that you’re gone”, za koju se planira premijera u inozemstvu početkom siječnja.