ANA OPAČAK
Daj sad opet  

PJESMA S NADOLAZEĆEG 64. ZAGREBAČKOG FESTIVALA!

PJESMU POSLUŠAJTE NA LINKU:
https://youtu.be/JHuzNl6MFE8

Daj sad opet“ zvuči potpuno drugačije od svega što smo do sada čuli u izvedbama  Ane Opačak. To je korak u novi, svježi glazbeni izričaj, skoro pa rockerski đir u kojemu se Ana, čini se, odlično snalazi.
Ritam i atmosfera  pjesme „Daj sad opet“ odvest će vas u neku od scena iz kultnog Tarantinovog „Pulp fictiona“. Na trenutke će vas podsjetiti na  60e i „zlatno doba“ surf rocka, te u pojedinim taktovima zazvučati  kao moguća zanimljiva kombinacija Aninog vokala i sjajnih sisačkih instrumentalista Bambi Molestersa. Inovativan aranžman, izvrsna svirka i moderna produkcija, učinili su da Ana rame uz rame može stati uz aktualna imena svjetskih pjevačica  pop-jazz scene.

Glazbu i tekst potpisuje iznimna riječka autorica Ines Prajo, s kojom Ana surađuje unatrag dvije godine, još od nastupa u prvoj sezoni „The Voicea“.

Od tada, Ana je nanizala uspješne nastupe na Splitskom i Zagrebačkom festivalu, Melodijama hrvatskog juga, Večerima dalmatinske šansone, festivalu frankofonije Visa francophone itd.  Široj javnosti predstavila se uspješnim singlovima  „Sve što ostaje“, „Na kraju dana“  i „Bam bam“, a ono po čemu ćete uvijek prepoznati Anin vokal je šarm šansone koji se proteže specifičnom interpretacijom ove lijepe Splićanke iza čije krhkosti se skriva veliki glazbeni talent.

Pjesmu „Daj sad opet“ uživo ćete čuti na  64. Zagrebačkom festivalu koji će se održati 27. siječnja 2017., uz izravan televizijski prijenos.

* * *
Više o Ani saznajte na njenom facebook profilu!
Pjesme sa Zagrebačkog festivala preslušajte na linku!

Osnovne informacije o pjesmi:
Izvođač: Ana Opačak
Pjesma: Daj sad opet
Glazba i tekst: Ines Prajo
Aranžman: Ivan Popeskić
Youtube link:
https://youtu.be/JHuzNl6MFE8