MASSIMO & ZAGREBAČKI SOLISTI
“ISTI OSJEĆAJ”

NOVO IZDANJE

Idealan poklon za Valentinovo!

Povodom predstojećeg Massimovog koncerta u zagrebačkoj Laubi, pripremili smo jedno iznenađenje za fanove.

Od danas na www.cedeterija.hr možete naručiti izdanje MASSIMO & ZAGREBAČKI SOLISTI “Isti osjećaj”. Riječ je o  live snimci s prošlogodišnjih koncerata za Valentinovo, iz dvorane Lisinski.
Posebnost ove prednarudžbe je Massimov vlastoručni potpis na naslovnici, a za sve narudžbe zaprimljene do petka, 10.2. do 12h Cedeterija garantira isporuku do Valentinova.

PREDNARUDŽBU IZVRŠITE NA LINKU:
http://hr.cedeterija.com/glazba/massimo-zagrebacki-solisti-isti-osjecaj-cd/

Službeni početak prodaje ovog izdanja je Valentinovo (utorak, 14. veljače),  isti dan kada ćemo sa Massimom i bendom uživati na artistički zamišljenom koncertu u Laubi. Jedinstveni prostor Laube ujedinit ćemo s magičnom Massimovom glazbom Nakon koncerta pozivamo publiku da ostane u Laubi jer će se DJ Maminho setom “Analog Love”  potruditi da ova prekrasna večer traje i traje.

Ulaznice potražite po cijeni od 199 kn za stajanje ili  500 kn za VIP ulaznicu. Prodajna mjesta su Aquarius Music shopovi u Zagrebu (Varšavska 13 i Branimir centar), ostala mjesta u sustavu Eventim.hr  i online putem www.eventim.hr.

Napominjemo da VIP uključuje: ulaznicu u ograđenom VIP loungeu, toplo-hladni buffet u Bistrou Lauba, personalizirani CD Massimo & Zagrebački solisti “Isti osjećaj”, te piće dobrodošlice.