MASSIMO & ZAGREBAČKI SOLISTI    

    Isti osjećaj    

(Aquarius Records, CD 585-17)
NOVO U PRODAJI –  LIVE S KONCERTA!

POPIS PJESAMA:
01 Najava
02 Sretan put
03 Razlog
04 Tišina
05 1 dan ljubavi
06 Kladim se na nas
07 Samo jedan dan
08 Stranac u noći
09 Iz jednog pogleda
10 Suze nam stale na put
11 Indija
12 Samo za tvoje oči
13 Odjednom ti
14 Zar više nema nas
15 Krug u žitu

Postalo je već tradicionalno da za Valentinovo Massimo nastupa u svom gradu – Zagrebu. Kroz godine redale su se razne dvorane, počevši od Tvornice kulture, preko Doma sportova pa do Lisinskog. Svaka dvorana nosila je drugačiji renome, i glazbeni program, a ova posljednja vapila je za jednim novim viđenjem umjetnosti i upravo su tu notu dali gosti, renomirani hrvatski ansambl klasične glazbe – Zagrebački solisti.

Ipak, dvorana Lisinski nije bila dovoljna da odjednom primi svu publiku koja je kroz godine stasala uz Massimove hitove pa je to učinjeno nizom od tri rasprodana koncerta u veljači 2016. godine. Tri večeri u Lisinskom je vladala emocija i artistička ljepota, a publika je uživala u vrhunskim izvedbama Massima, njegova benda i Zagrebačkih solista.

Ovaj live album snimljen je upravo na tim koncertima, održanima 9., 10. i 21. veljače 2016. godine u KD “Vatroslav Lisinski” u Zagrebu.

CD “Isti osjećaj” potražite u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13 i Branimir centar u Zagrebu) i ostalim prodajnim mjestima dobre glazbe. Album možete preslušati i na Deezeru.