THE FRAJLE 
Ljubav na dar

(N. Buča – N. Buča – V. Aralica)

Ljubav na dar” je romantična ljubavna pjesma kojom The Frajle najavljuju novi studijski album istog imena, a čije je objavljivanje najavljeno za četvrtak, 27. travnja. Album „Ljubav na dar“ u cijeloj regiji bit će dostupan kupnjom uz časopis Gloria, a na njemu će se naći jedanaest potpuno novih pjesama The Frajli i tri obrade. Nikša Bratoš, Vojislav Aralica, Ante Gelo, Alka Vuica, Vanna, Leo, Filip Gjud i Magnifico samo su neka od poznatih imena koja su pomogla u stvaranju novog albuma.

„Tražim među oblacima plavim,
Nekog svud da samnom luta
Nekoga da nije strah…“

Frajle ovog puta traže ljubav na dar i spremno otvaraju svoje srce, a cijelu potragu su začinile šarmantnom i poletnom izvedbom, kako to samo one znaju. Prije dvadesetak dana provozale su se Zagrebom u dugačkoj limuzini kako bi u režiji Filipa Filkovića snimile novi spot, upravo za pjesmu „Ljubav na dar“. Proljeće je vrijeme ljubavi pa je prekrasan, sunčan dan bio idealna kulisa za snimanje spota. Spot možete pogledati na linkuhttps://www.youtube.com/watch?v=P5EKAFidWGM

The Frajle iza sebe imaju nekoliko hvaljenih izdanja – “Naš prvi album sa putovanja”, “A strana ljubavi”“B strana ljubavi”, “Meni trebaš ti” te brojne rasprodane nastupe po cijeloj regiji. Svojim nastupima osvajaju srca publike gdje god se pojave, čemu svjedoče razne nagrade:  MTV Play Award, Oskar popularnosti, Runjićev galeb, Zlatna bubamara, Good Feeling, Hello nagrada za humanost te niz drugih  priznanja od strane publike, medija, kolega i kritičara.

Fotografije sa snimanja spota možete preuzeti OVDJE (fotografirao Vjekoslav Palinić).