TOPA
Ti, samo ti

01. Topa i Igor Drvenkar – Ti, samo ti
(Mladen Topić Topa)

02. Topa I Damjan – Ona mi je sve
(Mladen Topić Topa, Damjan Pirović)

03. Topa I Igor Drvenkar – Volim ljeto
(Mladen Topić Topa)

04. Topa I Bojan Aleksovski – Kad pada snijeg
(Mladen Topić Topa)

05. Topa i Igor Drvenkar – Ti, samo ti (Club Mix)
(Mladen Topić Topa)

Dizajn omota: Mladen Topić Topa
Fotografija: Vladimir Mandić

Predstavljamo vam prvo izdanje požeškog glazbenika, producenta i DJ-a Tope za  Aquarius Records. Radi se o EPu sa četiri singla i Club mix verziji naslovnog singla “Ti, samo ti”. Topa se još 2010-te predstavio slušateljima sa singlom “Ovisan” u suradnji s Damjanom i odmah ih osvojio, a novi singl “Ti, samo ti” potvrđuje njegov stil pop s utjecajem house-a, disca i funka.

Pitali smo Topu zašto se bavi baš ovakvom glazbom:
“Bavim se  tim žanrom jer mislim da na Hrvatskoj sceni fali urbanog popa sa plesnim house ritmom koji je funky, i poziva na ples i zabavu.
Od uzora sa domaće scene bi svakako izdvojio Dinu Dvornika koji mi je vječna inspiracija, a za moj zvuk je svakako zaslužna i house glazba s kraja devedesetih: funky, vocal i disco house tipa Martin Solveig, Bob Sinclar, ATFC, Jamie Lewis, Dimitri From Paris, Daft Punk, a svakako i disco i funk glazba 70tih i 80tih  koju inače slušam.”

Na singlu gostuju vrhunski glazbenici, a glavni vokal je Igor Drvenkar (član benda Gea). Pjesma je plesna, funky, pozitivna i vječnu temu ljubavi donosi u klupskom ritmu. Na EP-u su još tri singla “Ona mi je sve” (ft. Damjan), “Volim ljeto” (ft. Igor Drvenkar) i “Kad pada snijeg” (ft. Bojan Aleksovski).

Više o Topi na:
https://www.facebook.com/pages/Topa/466737843363282
www.djtopa.com
https://soundcloud.com/topabodymovin