EP
NOLA – NEGDJE IZMEĐU 
(Aquarius Records, CD 592-17)

1. negdje između
2. sve bi bilo lakše da je ljeto
3. moj svijet
4. drukčije
5. vratio si me
6. drukčije feat. mvs nešpula

Prvim objavljenim singlom “Drukčije” na proljeće 2015. pulska skupina Nola najavila je rad na novom studijskom izdanju, ovih dana objavljenom EP-ju “Negdje između”. Na drugi singl čekalo se gotovo godinu dana, ali nekako potpuno opravdano, pjesma “Moj svijet” tjednima je bila u vrhu najemitiranijih radijskih singlova, jedna od onih koje zaraznom pozitivnom energijom osvajaju na prvo slušanje. Snažnom ljubavnom pjesmom “Negdje između”, u kojoj je još jednom do izražaja došao sjajan Gabin vokal i pun i moćan bendovski zvuk, Nola je zakoračila u jesen. Niz uspješnih singlova nastavljen je zimskom Sve bi bilo lakše da je ljeto, atmosferom zaigranom i optimističnom pjesmom, a onda i aktualnim singlom “Vratio si me” kojim je priča o EP-ju “Negdje između” zaokružena.

“Nakon albuma Nola Piano počele su emotivno teške godine za nas. Tražili smo se par godina, a bili smo si blizu. Vratili smo se jedan drugome i počela su nam se otvarati vrata. Nove pjesme, novi ljudi, … To vrijeme traženja i otkrivanja skupili smo u ovaj EP i nazvali ga Negdje između. MI smo samo dvoje sretnika koji su našli jedan drugoga.(Gabi i Marijan, Nola) 

Marijan Jelenić autor je glazbe i producent svih pjesama, Gabrijela Galant Jelenić koautorica je većina tekstova, dok se za miks i mastering pobrinuo Perica Šuran. Aranžman većine pjesama uz Marijana (akustična gitara) i Gabi (vokal) supotpisuju članovi benda Dean Vitasović (bas gitara) i Robert Slama (bubnjevi). Dizajn omota radio je još jedan Nolin dugogodišnji suradnik – Mauricio Ferlin. Sve pjesme snimljene su u Studiju Partyzan Pula. 

EP “Negdje između” potražite u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu (Varšavska 13, Branimir centar), putem www.cedeterija.com i drugim boljim glazbenim prodavaonicama.